Canik Belediyesi Çalışmalarını Dört Koldan Sürdürüyor

Dünyada gündem oluşturan ve halk sağlığını tehdit eden pandemiyle mücadelesini sürdüren Canik Belediyesi, aynı zamanda da yapılması gereken diğer hizmetlerini aksatmadan sürdürüyor.

Canik halkına hizmetlerini dört koldan sürdüren Canik Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde çalışmalarını hızlandırdı.

“HER ALANDA HİZMET”
Bir yandan salgınla mücadelesini sürdüren ekipler, diğer yandan ilçe halkının daha güzel şartlarda hayatlarını devam ettirebilmeleri için, park – bahçe çalışmalarının yanında, cadde ve sokaklarda meydana gelen tahribatları giderme çalışmalarını hızlandırdı.

“ÖNCELİĞİMİZ SAĞLIKLI HAYAT”
İlçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemiz genelinde dört koldan çalışmalarımız sürdürüyoruz. Bir yandan tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalığın önlenmesine yönelik dezenfeksiyon çalışmalarımız, park – bahçe ve temizlik çalışmalarımız sürerken diğer yandan evlerinde kalan, ihtiyacı olan insanlarımıza yardım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunların yanında diğer çalışmalarımızı da aksatmadan yapmak zorundayız”

“ALAN ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERDİK”
Ekiplerimiz, ilçemiz genelinde havaların ısınmasıyla birlikte bozulan yolların, kaldırımların onarım çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan yine parklarımızdaki yenileme çalışmalarını sürdürüyor. İlerleyen günlerde yine yol açma, asfalt yol yapma çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz