Canik Belediyesi’nden Sosyal Medya Semineri

Canik Belediyesi, dijital öğrenme yolları ve sosyal medyanın doğru kullanılmasıyla ilgili seminer düzenliyor. Sosyal Medya Uzmanı Said Ercan, sosyal medya ile ilgili öğrencileri ve gençleri bilgilendirecek.

Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ilçe halkının yararlanabileceği, konferanslar ve seminerler düzenlemeye devam ediyor. Belediye, her geçen gün hayatımızda daha çok yer bulan sosyal medyanın faydaları ve zararlarının anlatılacağı seminer düzenliyor. 25 Şubat Saat 10.30’da Canik Kültür Merkezinde, USMED Başkanı sosyal medya uzmanı Said Ercan tarafından, “Dijital Öğrenme Yolları ve Sosyal Medyanın Doğru Kullanımı” konulu seminere tüm öğrenciler ve gençler davet edildi.

Şehirlerimizin geleceğini ancak ve ancak nesli ihya ederek kurtarabilir, ancak bu şekilde ruhu ve kimliği olan estetiği olan şehirler inşa edebiliriz diyen Başkan Sandıkçı, “Gençliğimiz için, geleceğimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öğrencilerimizin, gençlerimizin sosyal medya konularında bilgi sahibi olmaları, faydalarını ve zararlarını öğrenmeleri için sosyal medya uzmanı Said Ercan’ı ilçemize davet ettik. Dijital öğrenme yollarının ve sosyal medyanın doğru kullanılması için tüm öğrencilerimizi ve genç kardeşlerimizi düzenlediğimiz bu önemli seminere davet ediyorum” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz