ÇARŞAMBA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ENDER GÜR: ‘ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ’

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Gürcü Kültür Derneği üyeleriyle bir araya geldiği kahvaltıda, “Derneklerimizi çok önemsiyoruz. Göreve geldiğimizde STK’lar, dernekler, muhtarlar ve vatandaşlarla ele ele verip, ortak akılla Çarşamba’yı yöneteceğiz.”dedi.

Çarşamba Gürcü Kültür Derneği üyeleri, iki haftada bir düzenli olarak kahvaltıda buluşurken, bu kez de Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür’ün davetlisi olarak bir araya geldi. Programa önceki dönem milletvekili ve belediye başkanı Cemal Alişan, AK Parti İlçe Başkan Vekili Ersin Sandıkçı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Alper Yalçın, Gürcü Kültür Derneği üyeleri ile her iki partinin teşkilat mensupları katıldı.

SEMİZ BAŞARI DİLEDİ

Davete icabet katıldıklarını vurgulayan  Çarşamba Gürcü Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Semiz, “2022 yılında açtığımız derneğimizde güzel işlere imza atıyoruz. Bugün de AK Parti Belediye Başkan Adayı Ender Gür’ün davetlisi olarak biraraya geldik. Kendisine nazik davetinden dolayı teşekkür ediyor, seçim çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

‘DERNEKLERİ ÖNEMSİYORUZ’

Dernek kuruluşlarına önem verdiklerinin altını çizen Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “Gürcü Kültür Derneği Çarşambamıza renk katan önemli unsunlardan birisidir. Parti olarak dernekleri çok önemsiyoruz. Göreve geldiğimizde Çarşamba’daki tüm STK’lar, dernekler, muhtarlar ve vatandaşlarla uyumlu çalışacağız, ortak akılla ilçemizi yöneteceğiz. Sloganımızı en başta söyledik, uyumlu belediyecilik” dedi.

 ‘BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ’

Birliktelik vurgusu yapan Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “Muhabbet ehli insanlarımızla Çarşamba’mızın güzelliğini ve ilçemiz için yapacaklarımızı bu toplantılarda konuşuyoruz. Ortak kararlar alıyoruz. Konuştuklarımızdan yeni projeler çıkarıyoruz. Çarşambamıza en iyi şekilde hizmet etmek için her zaman birlikte karar alacağız.” şeklinde konuştu.

Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz