Çerkezköy OPTİMED Hastanesi Kapaklı’ya Şube Açacak

Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Keleş Yönetim Kurulu arkadaşlarıyla birlikte Çerkezköy’deki özel Optimed Hastanesini ziyaret ederek hemşehrileri adına talepte bulundu.

işte Mustafa Keleş’in talebi ve sonucu;

“Tekirdağ Çerkezköy Optimed hastanesine ziyarette bulunduk. Samsunlular Derneği yönetimi olarak kapaklımızda ikamet eden hemşerilerimiz adına Optimed hastanesi sağlık grubu genel müdürü Yaşar Genç beye ve baş hekimimiz Necati Karaoğlu beye kurumsal iletişim uzmanı Metin Demirtaş beye hemşirelerimiz adına bir ziyarette bulunduk.
Akabinde tüm kapaklı Samsunlu hemşerilerimiz adına%25 muayene indirim ücreti talebinde bulunduk.
Bizleri ağırlayan sağlık grubu genel müdürümüz Yaşar Genç beye başhekimimiz Necati karaoğlu beye kurumsal iletişim müdürümüz Metin Demirtaş beye yönetimim adına ve kendi şahsım adına teşekkür ederim.
Siz değerli Kapaklı’lı hemşerilerimize yeni bir müjdeli haber daha vermek istiyorum. hizmetlerinden dolayı kapaklımıza ayağımıza hizmeti getirmeye çalışan yeni Optimed Hastanesini kapaklımıza hayırlı olmasını temenni ederim. bu müjdeyi de başhekimimizden aldık, Genel müdürümüzden aldık.
Kapaklımıza Hayırlı olsun diyoruz.
Optimed hastanesi çalışanı doktorlarımıza Sayın hocalarımıza bizlere sağlık grubunda vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı ayrı ayrı hemşehrilerim ve üyelerim ve yönetimim adına teşekkür ediyorum.

Bunları da sevebilirsiniz