GÖNÜL GÖNÜLE KAPIKAYAFEST

Bafra Belediyesi tarafından gerçekleştirilen V.Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nde heyecan sürüyor.

Kapıkayafest doğaya ve spora gönül verenlerin yürekten ilgisi, resmi kurum ve kuruluşların destekleriyle kimlik kazanmaya, ulusal ve uluslararası alanlara taşınmaya devam ediyor.

Karadeniz’in en fazla ses getiren festivali olarak dikkat çeken Kapıkayafest’te gündüzü ayrı gecesi ayrı olmak üzere her zaman misafirlerin yanında olan ve onlarla iç içe vakit geçiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, katılımcılara yemek ikramında bulundu.

Şehir içinden ve şehir dışından gelen misafirlerin barınmasından, yemek ihtiyacına, ödüllü etkinliklerinden konserlere kadar her detayı düşünen Başkan Kılıç, “5 gün boyunca misafirlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Amacımız onların festivalimizden güzel ayrılmasını sağlamak ve seneye de aramızda görmek. Bu sebeple Bafra’mızın eşsiz doğası içerisinde kamp yapan misafirlerimize yemek ikramında bulunduk. İlgi gerçekten bizleri çok mutlu ediyor. Misafirlerimizle iç içe olmaktan çok mutluyuz” dedi.

Başkan Kılıç’ın yemek ikramı yaptığını gören misafirler şaşkınlıklarını gizleyemedi ve bu davranışı nedeniyle Başkan Kılıç’a teşekkür ettiler.

 

Bunları da sevebilirsiniz