KAPIKAYFEST’TE İKİLEM RÜZGÂRI ESTİ

Bafra Belediyesi’nin ev sahipliğinde beşinci kez düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nde sevilen sanatçı İkilem sahne aldı.

Türkiye’nin ilk “Cumhuriyet” temalı olarak dikkat çeken festivalin üçüncü gününde sahne alan İkilem’i konuk eden Bafra Belediyesi, Kapıkayafest’e şehir içinden ve şehir dışından gelen katılımcılara eğlence dolu anlar yaşattı.

Seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla Kapıkaya’da 2 saat boyunca sahnede kalan İkilem, kendilerini izlemeye gelen misafirleri coşturdu ve sevilen eserlerine binlerce kişilik seyirci eşlik etti.

Konser sırasında sahnede sanatçılara teşekkür eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İkilem’e Bafra’nın tarihi ve doğal güzelliklerini simgeleyen plaket verdi. Ardından konser hakkında duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Kılıç, “Her yıl Kapıkayafest’te daha iyi şeyler yapmaya, Bafra’mızın sesini Türkiye’nin dört bir tarafına duyurmak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Bugün burada gerçekten inanılmaz heyecanlı ve coşkulu bir kitle görüyorum. Bu kitlenin burada bizimle olmasında sevilen grup İkilem’in de katkısı büyük. Onlara bizlere bu akşam güzel bir gece yaşattıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da aynı duygu ve düşüncelerle ve en önemlisi birlik ve beraberliğimizden güç bularak festivalimizi daha iyi yerlere taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Konsere, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda misafir katıldı.

 

Bunları da sevebilirsiniz