CHP İl Başkan Adayı Fatih Türkel’den Bafra Teşkilatına Ziyaret

Cumhuriyet Halk partisi İl başkan Adayı Fatih Türkel’den Bafra teşkilatına ziyaret.

Samsun İl Başkan Adayı Fatih Türkel Bafra teşkilatı ile bir araya gelerek sıcak sohbetler etti.
Fatih Türkel Konuşmasında Şunları Dile Getirdi;

‘Evet, bugün Bafra Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret ettik özellikle Sayın İlçe Başkanımız şahsından yönetim kurulu üyelerine delegasyonumuza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizi ocağımızda evimizde ağırladılar çok büyük bir coşkuyla karşıladılar özellikle kendilerini teşekkürlerimi sunuyorum.

Cumhuriyet Halk partisi ilçe kongrelerini bitirdikten sonra önümüzde 23 Şubatta İl Kongremiz söz konusu Bizim örgütümüz de Cumhuriyet Halk partisi camiasında kongrelerimiz bir demokrasi şöleni ad edilir güzel projeler tartışılır Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugünü, yarını, gelecek planları masaya yatırılır.

Biz Cumhuriyet Halk Partisi’n de yıllardır siyaset yapan bir kardeşiniz olarak Cumhuriyet Halk Partisi kongrelerini kazanan ya da kaybeden diye bir kesim söz konusu olmaz kazanan her zaman Cumhuriyet Halk partisi olacaktır. Adalet Ve Kalkınma Partisi’nin ülkemizi getirdiği durum ortada ekonominin, çiftçinin, emeklinin ve emekçinin durumu ortada ve bize göre de Adalet Ve Kalkınma Partisi’nin son kullanma tarihi dolmuştur dolayısıyla önümüzdeki süreçte Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu seçilmiş ilçe yönetimleri il yönetimleri en kısa sürede halkımızı halkın iktidarını kuracaktır.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara taşıyacaktır ve kongrede de kazananın Cumhuriyet Halk Partisi Kazananın Samsun olmasını diliyoruz ve inşallah önümüzdeki süreçte kazanan Cumhuriyet Halk partisi olacaktır kazanan Bafra olacaktır kazanan Samsun olacaktı diye düşünüyoruz.’ dedi.

Bunları da sevebilirsiniz