Kumru Çiçek Sarıoğlu ve İbrahim Yılmaz’dan ANLAMLI İFTAR YEMEĞİ

 

Samsunun, başarılı ve sevilen İş kadını Kumru Çiçek Sarıoğlu,iki üç ay önce Çorum civarında kızıyla birlikte çok ağır bir trafik kazası geçirmişti.
Uzun süren bir tedaviden sonra tekrar sağlığına kavuştu.
Hayata yeniden merhaba demenin tarifi imkansız mutluluğunu dostlarıyla Rüya Park Düğün salonunda iş ortağı İbrahim Yılmaz’la birlikte verdiği görkemli bir iftar yemeğinde paylaştı.
Kumru Çiçek Sarıoğlu,İş ortağı olan, 26. Dönem MHP Samsun Milletvekili adayı İbrahim Yılmaz Bey le “Tekrar eski sağlığına kavuşmanın bir şükranesi olarak organize edilen iftar yemeğine katılan 1000 ni aşkın dostla yeniden kucaklaşıp hasret giderdi.
Eski sağlığına kavuşan İş kadını Kumru Çiçek Sarıoğlu zor gününde yanında olan,dua eden sevenlerinin davet edildiği ve Rüya Park Düğün Salonunda Verdiği İftar Yemeğine;
CHP Milletvekili Sayın Kemal Zeybek, Kavak Belediye Başkanı Sayın İbrahim Sarıcaoğlu, Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Sayın Abdulkadir Köstek, Samsun ili Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Öztürk, Atakum Muhtarlar Dernek Başkanı Zeki Topsakal, Bürokratlar, Kurum Müdürleri , STK Temsilcileri,Muhtarlar ve çok sayıda davetli topluğu katıldı.
İş Kadını Kumru Çiçek Sarıoğlu,İftar yemeğinde yaptığı duygulu konuşmasında Kaza anından iyileşene kadar kendisi için yapılan duaları hissettiğini ifade ederek,herkese teşekkür etti ve“ İyi ki sizin gibi güzel yürekli insanlar var .Allah Hepinizden razı olsun “ dedi.

Bunları da sevebilirsiniz