ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PARKI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bafra’da Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesinde çalışmaları olanca hızıyla devam ediyor.

Bafra Belediyesi ve Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşları işbirliği protokolü sonucunda başlanan 5000tesis, 260 m²  kapalı alana sahip çocuk trafik parkuru projesini kaba inşaatı çalışmaları yürütülüyor.

Fatih Mahallesi sınırları içerisinde yer alacak Çocuk Trafik Eğitim Parkuru 440 metre araç 130 metre bisiklet yoluna sahip olacak.

Çocukların trafik eğitimi alması, bu konuda daha da bilinçlenmesi ve trafik kurallarına duyarlı nesiller yetiştirmek hedefiyle çalışmalarına başlanan Çocuk Trafik Eğitim Parkı çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi alan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Çocuklarımızın trafik kurallarını eğlenerek öğrenmelerini sağlamak eğitim amaçlı olarak tasarlanan projemizde çalışmalarımız devam ediyor. Her alanda bilinçli nesiller yetiştirmek zorundayız. Bafra Belediyesi olarak bizlerde bu manada üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Çocuk Trafik Eğitim Parkımız bu kapsamda bir ilk olarak Bafra’mıza kazandırılarak çocuklarımızın hizmetine sunulacaktır” dedi.

Başkan Kılıç’ın Çocuk Trafik Eğitim Parkı çalışmaları inceleme ziyaretine Belediye Meclis üyesi Eyüp Sabri Şahin ve Başkan yardımcısı Ahmet Tokgöz’de katıldı.

Çocuk Trafik Eğitim Parkuru bünyesinde oyun grubu, üst geçit, tünel, amfi, yaya geçidi, sinyalizasyon, otopark, trafik labirenti, sınıf- kafeterya-teras, kule, izleme alanı ve akülü araçlar için tamir bakım atölyesi yer alacak.

Trafik kurallarının teorik ve uygulamalı olarak öğretileceği Trafik Eğitim Parkında, aynı zamanda çocukların keyifli zaman geçirmelerini de sağlayacak.

default
default

default
default

Bunları da sevebilirsiniz