ÇORUM GARNİZON KOMUTANI FERHAT IŞIK BAŞKAN DEMİRTAŞ’I ZİYARET ETTİ

6 BİN ASKERİN OLUŞTURDUĞU ATATÜRK  SİLUETİNİN RESMİNİ HEDİYE ETTİ

Çorum Askere Alma Bölge Başkanı aynı zamanda Garnizon Komutanı olan Ferhan Işık, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Gündeme dair konuların konuşulup fikir alışverişinde bulunulduğu ziyaretten  büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çorum Askere Alma Bölge Başkanı ve Garnizon Komutanı  Ferhan Işık” “Belediyelerimiz bizleri en çok destekleyen kurumlar. Eminim ’ki İlkadım Belediyemiz’in de buradaki Garnizon Komutanlığı’nda büyük emek ve destekleri var. Yerel yönetimler bulunduğu il ve ilçede her zaman ihtiyacımız olduğu anlarda yanımızda olup, bizlere destek veriyor. Bu manada ilçenizdeki katkılarınızdan ve desteklerinizden dolayı sizlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Her alanda hizmet için çalışıyoruz”

Şehirde  tüm kurumlarla iletişim halinde olduklarını ve ellerinden geldikçe de tüm kurumlara destek olmaya çalıştıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Eğitimden, sağlığa, asayişten, spora kadar her alanda vatandaşlarımıza hizmet sunmaya çalışıyoruz. Her yapılan hizmet ilçemizi, şehrimizin bir adım daha ileriye gitmesini sağlıyor. Belediyemiz olarak pandemi öncesinde ve sonrasında da aktif bir şekilde çalışarak rutin faaliyetler dışında kente değer katan vizyon projeleri ortaya koymak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sonuçta kazanan şehrimiz ve ülke oluyor” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Çorum Askere Alma Bölge Başkanlığını 6 bin asker ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün siluetini oluşturduğu resmi Garnizon Komutanı Ferhan Işık, Başkan Demirtaş’a hediye etti.

Resim önizlemesiResim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz