Samsun Milli Eğitim Müdürü Esen Havza’da

Samsun Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen Havza’da bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirdi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan’ın daveti üzerine Havza’ya gelen Samsun Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve Şube Müdürü Doğan Biçicioğlu ilk olarak Havza Kaymakamlı Metin Yılmaz’ı ve Havza Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Esen ve Biçicioğlu daha sonra Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ile birlikte Havza Belediyesini ziyaret ederek burada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ile bir araya geldi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen görüşmede bir süre ilçede yapılacak eğitim yatırımları ve okul binalarının durumları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Belediyesi olarak her zaman eğitim kurumlarının yanında olduklarını belirtti.

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ise Havza yeni okul binalarına ihtiyaç olduğuna değinerek; “Öncelikle İmam Hatip Ortaokulu ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için yeni bina ihtiyacımız var.  İnşallah iki yeni okul binamızı bu yıl içerisinde Havzamıza kazandıracağız.” Dedi.

Samsun Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ise önceliklerinin öğrencilerin can güvenliği olduğunu belirterek; “Güçlendirmeye ihtiyacı olan okullarımızın hızlı bir şekilde tespitleri yapılarak gereken ne varsa yapılacak. İnşallah ilçemize 2 yeni okul binası kazandıracağız. Meslek lisemiz atölye binası ile birlikte yeniden en kısa sürede yeniden yapılacak.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir,  Samsun Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ve beraberindekiler daha sonra deprem güçlendirmesi ve bakıma ihtiyacı olan okulları inceleyerek tespitlerde bulundular.

Heyet ilk olarak Havza İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Recep Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karşıyaka İlkokulu, 25 Mayıs Ortaokullarını ve depreme dayanıksız olduğu için yıkılarak başka bir okulda eğitime devam eden Havza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettiler.

Bunları da sevebilirsiniz