Çakır’dan Başkan Özdemir’e Ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Taş Ocakları ve Konkasör Tesisleri Şube Müdürü Eyüp Çakır Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret etti.

Bir dizi inceleme için Havza’da bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Taş Ocakları ve Konkasör Tesisleri Şube Müdürü Eyüp Çakır ve beraberindekiler Havza  Belediyesine gelerek Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Başkan Özdemir ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Taş Ocakları ve Konkasör Tesisleri Şube Müdürü Eyüp Çakır bir süre ilçede yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Havza Belediye Başkanı Sebhattin Özdemir ziyaretinden ötürü Çakır’a teşekkür ederek; “Halkımıza hizmet için büyük şehir belediyemiz ile birlikte güç birliği yapmaktayız. Yapılan ve yapılacak her hizmette istişare kültürü ile ortaklaşa çalışma yürütülmekte. Bu hizmetin hem kaliteli hem de hızlı şekilde halkımıza ulaşması demek.” Dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Taş Ocakları ve Konkasör Tesisleri Şube Müdürü Eyüp Çakır belediyeler arası koordinasyon ve işbirliği ile işlerin hızlı bir şekilde ilerlediğini belirterek; “Sayın belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Halkımızın ve muhtarlarımızın taleplerini karşılamak için yoğun şekilde çalışmaktayız.” Dedi.

Bunları da sevebilirsiniz