Cumhur İttifakı Adayı İkiz “Gerçek belediyeciliği Havzanın dört bir yanına ulaştıracağız.”

Seçim çalışmaları kapsamında ilçenin kırsal mahalleleri ziyarete eden Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz “ İlk 15 yılda olduğu gibi yeni dönemde de gerçek belediyeciliği merkezden kırsala, Havzamızın dört bir yanına ulaştıracağız.” dedi

Ilca, Aslançayır ve Mısmılağaç Mahallelerini ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz’e Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, İsmail Kurkmazlı, Hasan Kaya, Kadircan Şenkal, Ak Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler eşlik ettiler.

Ziyaret ettiği mahallelerde mahalle sakinleriyle buluşan Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, vatandaşlara belediye çalışmaları ve projelere ilişkin bilgi verdi. Mahalle sakinleriyle hasbihal de eden Belediye Başkan Adayı İkiz; “İlk 15 yılda olduğu gibi yeni dönemde de gerçek belediyeciliği merkezden kırsala, Havzamızın dört bir yanına ulaştıracağız. Bizlere her zaman destek olan halkımıza en iyi hizmeti sunmak için önümüzdeki 5 yıl canla başla çalışacağız.”dedi.

MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel; “Halkımızın bizlere göstermiş olduğu teveccüh ile Havzamızda güzel işlere hep birlikte imza atacağız. Halkımızın içerisinden birlik ve beraberliğin bir göstergesi olarak çıkan Cumhur İttifakı yine halkımızdan aldığı güç ile bu seçimden de büyük bir zaferle çıkarak ülke için çalışmaya devam edecek.”dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ise gittikleri her mahallede büyük bir coşku ile karşılandıklarını belirterek; “İttifak ortağımızın bize kattığı güç ile daha güzel bir Havza için çalışmaktayız.”dedi.

Bunları da sevebilirsiniz