Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı İkiz mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahallelere olan ziyaretlerine devam ediyor.

 Gece gündüz aralıksız olarak seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e kırsal mahalle ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Ömür Gül, Hasan Kaya, İlhami Oğuz, Ak Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler eşlik ettiler.

Seçim çalışmaları kapsamında Sivrikese mahallesini ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, geçmiş dönemde Havza merkezinde tüm çalışmaları tamamladığını belirterek; “ Görev yapmış olduğumuz süre içerisinde Havza’da 17 mahallemizden sorumluyduk ve ilçe merkezinde alt ve üst yapı çalışmalarımızı tamamladık. Son dönemimizde ise 81 köyümüz mahalle statüsüne geçince kırsal mahallelerimizde öncelik sırasına göre görevi devredeceğimiz güne kadar projelerimizi hayata geçirdik. Belediyecilik nasıl yapılır biliyoruz, yapmış olduğumuz çalışmalar ise yapacaklarımızın garantisidir. 31 Mart günü Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Halit Doğan’a, Havza Belediye Başkan Adayı olarak şahsıma ve belediye meclis üyesi adaylarımıza vereceğiniz destekler ile güçlü bir şekilde sizlere hizmet için işbirliği ve dayanışma içinde çalışacağız. ”dedi.

MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ise; “Bizler Cumhur ittifakının temsilcisi, lider Devlet Bahçeli’nin Havza’daki temsilcisi ve bir eliyiz. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin Havza’daki adayı ise Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Murat İkizdir. Halkımıza hizmet için çıkmış olduğumuz bu yolda Cumhur İttifakı ortağı olarak sizlerin taleplerinin takipçisi olacağız. Halkımızın birlik ve beraberliğin den oluşan Cumhur İttifakı kadroları olarak birlik ve beraberlik içinde sizlere hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Halkımızın birlik ve beraberliğinin tezahürü olan Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı olan Sayın Murat İkiz tecrübesi ve hizmetleri ile bu işin ehli bir isim ve daha güzel daha yaşanabilir bir Havza için hep birlikte çalışacağız.”dedi.

Bunları da sevebilirsiniz