Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı İkiz ; “Mahallelerimizde yaşam standartlarını yükselteceğiz.”

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahallelere olan ziyaretlerine devam ediyor. İkiz; ““Mahallelerimizde yaşam standartlarını yükselteceğiz.”dedi.

Gece gündüz aralıksız olarak seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e kırsal mahalle ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Ömür Gül, Yavuz Kul, Hasan Kaya, İlhami Oğuz, Kadircan Şenkal, Ak Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler eşlik ettiler.

Seçim çalışmaları kapsamında Esenbey, Mesudiye, Beyören ve Şeyhsafi Mahallelerini ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz kırsal mahallelerde yaşam standartlarını yükseltmek için çalışacaklarını ifade ederek; “ Kırsal mahallelerimizde yaşam standartlarını yükseltmek adına projelerimiz hazır. Yolları ve park alanları ile kırsal mahallelerimiz daha da güzel olacak. İnşallah mahallelerimize ve ilçemize hizmet etme noktasında Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliğinde olacağız. Birlik ve beraberlikte bereket vardır. İnşallah bu bereket mahallelerimize hizmet olarak yansıyacak. 31 Mart günü Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Halit Doğan’a, Havza Belediye Başkan Adayı olarak şahsıma ve belediye meclis üyesi adaylarımıza vereceğiniz destekler ile güçlü bir şekilde sizlere hizmet için işbirliği ve dayanışma içinde çalışacağız. ”dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı seçim çalışmaları kapsamında tüm kırsal mahalleleri ziyaret ettiklerini belirterek; “İnşallah 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri Cumhur İttifakının yeni bir zaferi ile sonuçlanacak.”dedi.

MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ise; “ Halkımıza hizmet için çıkmış olduğumuz bu yolda Cumhur İttifakı ortağı olarak sizlerin taleplerinin takipçisi olacağız. Halkımızın birlik ve beraberliğin den oluşan Cumhur İttifakı kadroları olarak birlik ve beraberlik içinde sizlere hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Halkımızın birlik ve beraberliğinin tezahürü olan Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı olan Sayın Murat İkiz tecrübesi ve hizmetleri ile bu işin ehli bir isim ve daha güzel daha yaşanabilir bir Havza için hep birlikte çalışacağız. Büyükşehir ile ilçe belediyemiz ile meclis üyelerimiz ile her daim halkımızın hizmetinde olacağız.”dedi.

Bunları da sevebilirsiniz