Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı İkiz’den birliktelik vurgusu

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz çalışmalar kapsamında kırsal mahallelere olan ziyaretlerine devam ediyor.

Paşapınarı, Çeltek, Gelincik, Hilmiye, Eymir, Küflek ve Kemaliye Mahallelerini ziyaret eden Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Ak Parti Havza Gençlik Kolları Başkanı Kadircan Şenkal,MHP Havza İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve ülkücü gençler eşlik ettiler.

Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz mahallelerde yapmış olduğu konuşmalarda birlik ve beraberlik içerisinde Cumhur İttifakına yakışır bir yönetim tarzı ilçeye hizmet edeceklerini ifade ederek; “Havza’yı daha güzel ve yaşanabilir şehir yapmak için hep birlikte çalışacağım. İnşallah hayata geçireceğimiz projeler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Türkiye Yüzyılı Vizyonumuz kapsamında Havzamızı Sanayi ve turizm şehir yapmanın gayreti ile çalışacağız.”dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ise 31 Martta Cumhur İttifakı olarak büyük bir zafere daha imza atacaklarını belirtti.

 

Bunları da sevebilirsiniz