CUMHURİYET’İN ÇOCUKLARI 23 NİSAN BAYRAMINI COŞKU İLE KUTLANDI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklara doyasıya yaşatmak ve hissettirmek için İlkadım ilçesindeki Cumhuriyet Anaokulu minik öğrencileri coşkulu bir kutlama programı gerçekleştirildi.

Kutlama programı, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardın İlkadım ilçesindeki Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Hülya Şen’in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı. Kutlamaya veliler, minik öğrenciler ve tüm öğretmenler katıldı.

GÖSTERİLERDE MUHTEŞEM ETKİNLİKLER SERGİLEDİ
Öğretmenlerin önderliğinde öğrencilerin hazırladıkları gösterilerde muhteşem etkinlikler sergilendi. Minik Öğrencilerin heyecanlarına ailelerde ortak olurken gösterdikleri performanslarla büyük alkış aldılar. Gösteriye katılan Mavi Sınıf, Yeşil Sınıf, Zeytin Ağacı Sınıfı ve Yıldızlar Sınıfı öğretmenleri Fatma Dönmez, Kübra Macit, Büşra Kılıç Buyuran, Serap Yazıcı ve öğrencilerinin hazırladıkları gösterilerde muhteşem etkinlikler sergiledi. Minik öğrencilerin heyecanlarına aileleri de ortak olurken gösterdikleri performanslarla büyük alkış aldığı programın sonunda Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Hülya Şen ayrıca gösterilerden dolayı öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederken, emekleri için teşekkür etti.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir