SBB BAŞKANI HALİT DOĞAN: ‘İLETİŞİME AÇIK OLACAĞIZ’

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti ve TSYD Samsun Şubesi yönetim kurulu üyeleri, SBB Başkanı Halit Doğan’ı ziyaret etti. Samsun medyasından övgüyle bahseden Halit Doğan, “İletişime her zaman açık olacağız.” dedi.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Samsun Şube Başkanı Murat Sandıkçı ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart yerel seçimlerinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Halit Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarı diledi.

‘BİZLER ETLE TIRNAK GİBİ OLMALIYIZ’
SBB Başkanı Halit Doğan, memnuniyeti dile getirdiği sohbette iletişime dikkat çekti. Samsun’un medya gücünün yadsınamaz bir gerçek olduğunu kaydeden Halit Doğan, “Yerel yönetimlerin hizmetini, projesini, yatırımlarını vatandaşa ulaştırılması, anlatılması konusunda yerel medya çok önemli. Samsunlular çok şanslı, güçlü ve şehrine hakim gazetecilerden oluşan bir medyaya sahipler. Bizler etle tırnak gibi olmalıyız. Ortak noktamız Samsun’un her alanda menfaatleri, kentin 7/24 yaşanabilir olması. Bu noktada medya yerel yönetimlerin en önemli paydaşıdır. Samsun’a hizmet ettiğimiz görev süremizce birlikte bu şehrin gelişmesi için çalışacağız, iletişime her zaman açık olacağız.” diye konuştu.

Oldukça samini ortamda gerçekleşen ziyarette TSYD Samsun Şubesi Başkanı Murat Sandıkçı tarafından SBB Başkanı Halit Doğan’a plaket takdim edildi. Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından son buldu.
Köksal ÖNER

 

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir