DAVASINI SATANLARA ASLA İTİBAR ETMEYİN

Cumhur ittifakı adayı ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,” Bizim seçmenlerimiz davasını satanların ardından gitmez” dedi.

Başkan Sarıcaoğlu, 19 Mayıs Mahallesi sakinleri ile Kardelen Düğün Salonunda “ Proje Tanıtım”  toplantısında bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, MHP ilçe başkanı Cahit Kamber, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri, Belediye Meclis Üyesi adayları, Muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

Mahalle sakinlerine 31 Mart seçimleri sonrası hayata geçirecekleri 41 Mega Projesini tanıtarak destek isteyen Sarıcaoğlu, “ Bu beş yıl içinde sizlerle tam altı seçime girdik. Ve hiçbirinde de beni mahcup etmediniz. Bende sizlere elimden geldiğince hizmetin en iyisini sunmaya gayret ettim. Bundan sonraki dönemde de aynı tempoda ilçem için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Kavak’ta başlayan kalkınma hareketinin devamlılığının önümüzdeki seçimle bağlı olduğunu kaydeden Sarıcaoğlu,” İstiyoruz ki başlattığımız bu kalkınma hareketi devam etsin. Kavak yatırımları bundan sonra da alsın. Öbür tarafın sizlere verebileceği hiçbir şey yok. Onun için gittikleri tüm yerlerde her partinin adayı olduğunu söylüyor. Davasını satanlarla yediği ekmeğe ihanet edenlerin ardından gitmeyin.” diye konuştu.

MHP Kavak ilçe Başkanı Cahit Kamber’de 31 Mart’ın hilal ile haçın hesaplaşması olduğunu söyleyerek “Bizim derdimiz koltuk ve makam değil. Biz derdimiz ülkemizin bekası. Zillet ittifakının arkasındaki destekçilerine bakın bu hilal ile haçın hesaplaşması. Ülke elden gittikten sonra belediye neye yarar. 31 Mart’ta mesele belediye değil geleceğimizi oylayacağız. Birileri algı peşinde sakın kafalarınız karışmasın” dedi.

SARICAOĞLU ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMIŞ

AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı’da “Belediye Başkanımız hizmetlerin en güzelini getirmiş. Şimdi sıra sizde” diyerek başladığı konuşmasında Kavak’ın her seçimde olduğu gibi bu seçimde de üzerine düşeni en iyi biçimde yapacağına inandığını belirtti.

Konuşmasında Türkiye’nin zor bir coğrafya da bulunduğunu ve vatan edindiği bu topraklar için hala şehitler verdiğine dikkat çekerek ayakta kalmanın yegâne yolunun birlik ve beraberlik içinde siyasi, ekonomik ve teknolojik olarak güçlü olmaktan geçtiğini bununda AK Parti ile yakalandığını söyledi. Kırcalı şöyle devam etti:

“31 Mart bir yerel seçim ama sonuçları itibarıyla bir genel seçim kadar önemli. Yaşananları, kim kiminle ittifak görüyoruz. Cumhur ittifakı seçim kazanmak için oluşturulmuş bir ittifak değildir. Bu milletin birlik ve beraberlik içinde devam etmesi için oluşturulmuş bir ittifaktır. 31 Mart içerdeki hainler ile dışardaki düşmanların bir hesaplaşma seçimidir o nedenle beka diyoruz.”

Bunları da sevebilirsiniz