İSDEF’den Anlamlı Program

İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu’nun (İSDEF) bu yıl 3.düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlama ve 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni anma programı anlamlı ve etkileyici geçti.

 

Esenyurt Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşen programa Samsunlu kadınlar eşleriyle katıldı. Salona girişte kadınlara gül takdim edildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni anlatan tanıtım filmi davetlilere izletildi. Açılış konuşmasını yapan İSDEF’in Başkanı Bahri Gökmen, günün anlam ve önemini, duygu yüklü konuşmasıyla katılımcıları heyecanlandırdı. Başkan Gökmen’in konuşması bolca alkışlandı.

Samsunluları bir araya getiren programda, dernek çalışmalarında yaptığı çalışmalarla emek eden ve İSDEF tarafından yılın kadınları seçilen kadınlara İSDEF Başkanı Bahri Gökmen tarafından tek tek hediye takdim edildi. Yılın kadınları kısaca düşüncelerini aktardı.


İSDEF’in programına Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’de katılarak, yaptığı konuşmada kadınlar günü ve Çanakkale zaferine değinerek, programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Programda İSDEF halk oyunları muhteşem bir gösteri sergiledi. Turkuaz Sahne Sanat ekibi de muhteşem bir görsel gösteri sundu. Katılımcılar tüm gösterileri ilgi ile izledi.

Bunları da sevebilirsiniz