DR. EMEKLİ KURMAY ALBAY İBRAHİM YILDIRIM:‘İHA /SİHA’ LARA ÇAMUR ATANLARI KINIYORUZ’

Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi’ni ziyaret ederek onurlandırdı. Albay İbrahim Yıldırım, “Türk Silahlı Kuvvetleri üzerine düşen görevi yerine getiriyor” dedi.

Önemli bir ziyareti yerine getirmenin onurunu ve mutluluğunu yeniden yaşadığı dile getiren Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, “Uzun bir süre Samsun dışında olmam nedeniyle uzak kaldığım arkadaşlarımı ziyaret ederek hal ve hatırlarını sormak istedim ”dedi.

‘DİYARBAKIR ANNELERİNE YENİ KATILIMLAR OLMUŞTUR’Bu vesileyle Şehit Aileleri Derneği nin Tüm Askeri Personel in Ailelerinin sorunları ile ilgilenen vizyonu ile ulvi bir görev üstlendiğini aktaran Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, “Şehitlerimizin büyük çoğunluğu Terörle mücadelede bu ulvi ölümsüzlük makarnana ulaşmışlardır. Gelinen noktada Terörle mücadelede çok önemli bir Noktaya ulaşılmış örgüt ABD nin kontrolü altındaki Suriye toprakları hariç bitme noktasına getirilmiştir. Örgüt e yurt içinden katılım nerde ise sıfırlanmış Örgüt ten evlatlarını kurtarmak isteyen Diyarbakır Annelerine yeni katılımlar olmuştur. Güvenlik güçlerimizin bu başarıya ulaşmasında Güvenlik güçlerimizin nitelikleri yanında Teknoloji den en iyi seviyede istifa edilmesinin de önemi büyüktür ”diye konuştu.‘ASİL MİLLETİMİZİN TAKDİRLERİNE HAVALE EDİYORUZ’Ülke adına yapılan hizmetin önemini anlatan Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, “Özellikle yerli ve milli İHA /SİHA’ lar bu başarıdaki katkısı görmezden gelinemez. Gelinen noktada bazılarının Türk Silahlı Kuvvetlerinin başarılarında büyük pay sahibi olan İHA/SİHA’lar ile onları üretenlere çamur atanları kınıyoruz ve asil milletimizin takdirlerine havale ediyoruz. Terör örgütünü cesaretlendirecek açıklamalar yapması. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanettir. Yapılacak olan PKK/PYD Terör örgütüne toparlanma fırsatı vermeden üzerine gitmeye devam etmektir. Ancak böyle yakılırsa Şehitlerimizin ruhları şad olacak geride kalan Aileleri ve Gazilerimiz de huzur bulacaktır”sekinde konuştu.‘DERNEĞİMİZE YAPILAN BU ÖNEMİ ZİYARETİ ÖNEMSİYORUZ’  Ziyaretlerinden dolayı Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım’a teşekkür eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yılmaz, “Bu güzel birlikteliğimiz devam ettiriyoruz ”diyerek günü anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz