ENGELSİZ EMEKLER SERGİSİNE DAVETLİSİNİZ

Engelli bireyleri topluma kazandırmak, sosyal hayatta görünür kılmak ve çeşitli aktivitelerle mesleki becerilerini geliştirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Engelsiz Koordinasyon Merkezi bünyesinde 3 yıldır devam eden kurslarda eğitim alan engelli bireyler sergi sayesinde birbirinden güzel ürünlerini sergileme imkânı elde ediyor.

Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri’nde Otizm ile Yaşayan Aileler Derneği’nin ürünlerinin de sergileneceği “Engelsiz Emekler Sergisi” 10 Mayıs Çarşamba günü Saat 11.00’da açılacak. Sergi 12 Mayıs’a kadar açık kalacak ve engelli bireylerin ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Ayrıca ziyaretçiler engelli bireylerin yapmış olduğu birçok ürünü satın alabilecek.

İlçede engelli bireylere yönelik çalışmaları ve projeleri ile takdir toplayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 10-12 Mayıs tarihleri arasında açılacak olan “Engelsiz Emekler Sergisi” için şu sözleri kullandı: “Bafra’mızda bütün hemşehrilerimize elimizden gelen desteği vermeye gayret ediyoruz. Engelli kardeşlerimizde bizim bir parçamız. Onların bir şeylerle uğraştığını, meslek edindiklerini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bu doğrultuda engelli bireylerimizin el emeği, göz nuru büyük çabalar sonucu ortaya çıkarttıkları ürünlerinin sunulacağı sergiye tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz