Erdal Avcı; AYVACIK’TA BBP ÇATISI ALTINDA BİRLEŞELİM!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ayvacık İlçesi Belediye Başkan Adayı Erdal Avcı, parti binası önünde düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuştu. BBP’li Erdal Avcı, “Ayvacık’taki fitne ve karmaşanın giderilebilmesi için bu açıklamaya ihtiyaç var. Bazı arkadaşlarımız benim aday olmamla ilgili olumsuz eleştiriler getirmişler. Aday olmamla iktidar partisinin ekmeğine yağ sürdüğümü iddia etmişler. Biz kimsenin ekmeğine yağ sürmek için aday olmadık” dedi.

Erdal Avcı, “Ayvacık’ta seçimler çantada keklik değildir. Seçimler adil şartlarda yapılmalıdır. Cumhur İttifakı’nın kurallarına uyulması gerekmektedir. BBP Genel Başkanımız Mustafa Destici, şayet bu vatanın selameti için elini taşın altına koyuyorsa görev ve sorumluluğu olan herkes de aynı şekilde sorumluluğunu yerine getirmeli ve ittifakı bozacak girişimlerden uzak durmalıdır. Sosyal medya üzerinden şahsıma yönelik asılsız iddiaları gündeme getiriyorlar. Bu iftiraları şiddetle reddediyorum. Biz Cumhur İttifakı’ndayız. Genel Başkanımızın yer aldığı bir oluşumu hor göremeyiz. Bizim eleştirdiğimiz AK Parti’nin Ayvacık’taki yöneticilerinin yanlış politikalarıdır. Bizim eleştirdiğimiz kibir ve gurur abideleridir” sözlerini kullandı.

BBP Ayvacık Belediye Başkan Adayı Erdal Avcı, şöyle konuştu; “31 Mart’ta seçimleri Allah’ın izniyle, Ayvacıklıların oylarıyla Büyük Birlik Partisi’nin bayrağını burçlara dikerek biz kazanacağız. Ayvacık’ta seçimi kazanmanın yolu; ‘BBP çatısı altında birleşmektir’ diyoruz. Milletimize hizmet için bir adım bile geri atmayacağız. Ayvacıklıların huzur ve refahı için mücadele ediyoruz. O nedenle biz Ayvacıklılara güvenerek aday olduk. Biz davamıza inanıyoruz. Ayvacıklıların haklarını her zaman koruyacağız.”

Aday tanıtım toplantısına Büyük Birlik Partisi Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç, BBP İlkadım İlçe Başkanı Yakup Selvi, BBP Çarşamba İlçe Başkanı Ali Kemal Totuk, BBP Çarşamba Teşkilat Başkanı Kani İrfan Kazanç ve yönetim kurulu üyeleri Sami Akgül ve İskender Açıkel, BBP Ayvacık İlçe Başkanı Hamdi Töre, BBP Salıpazarı İlçe Başkanı Mehmet Candan, BBP Salıpazarı Belediye Başkanı Adayı Refaettin Karaca, BBP Salıpazarı Belediye Meclis Üyeleri Adayları Veyse Şahinal, Hasan Akgül ve Aydın Karabay, Çarşamba Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Şencan, Ayvacık mahalle muhtarları, Çarşamba Salıpazarı Ayvacık Organik Fındık Birliği Başkanı Ali Bakır, Çarşamba Köklük Muhtarı Muzaffer Öztürk ve Ayvacıklı çiftçiler ve vatandaşlar katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz