ERZURUM ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI

Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde silah kazası sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala’nın cenazesi, Erzurum’un Hınıs ilçesine bağlı Bellitaş köyünde son yolculuğuna dualarla uğurlandı  

Erzurum Havalimanı’nda törenle karşılanan şehidin naaşı karayolu ile Hınıs ilçesine bağlı Bellitaş köyüne getirildi. Burada ikindi namazına müteakip düzenlenen törende şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala’nın özgeçmişi okundu. Saygı atışının ardından şehidin cenazesi mahalle mezarlığında dua ve gözyaşları ile toprağa verildi.

TÖRENDE PROTOKOL GÖZYAŞLARINA HAKIM OLAMADI
Cenaze törenine Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 9’uncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Tevfik Algan, Erzurum İl Jandarma Komutanı Jandarma Tuğgeneral Metin Düz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma  Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Önerşehidin ailesi, yakınları ve çevre ilçe ve mahallelerden çok sayıda vatandaş katıldı.
HABER VE FOTOĞLAR KÖKSAL ÖNER/ERZURUM

Bunları da sevebilirsiniz