FATSA’DA EVKAF MAHALLESİ MODERN YOLUNA KAVUŞUYOR

 

Fatsa Belediyesi Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak şehrin imarlı alanlarında konforlu yollar yapmaya devam ediyor.
Kış mevsimi olmasına rağmen yol çalışmalarını hız kesmeden sürdüren ekipler, Burcu Kent Sokak ve Batıkent sokakta sıcak asfalt serimine başladı. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek teknik ekiplerden bilgi aldı. Çalışma yapılan yolun dolmuş yolu olması nedeniyle önem arz ettiğini belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Şehrimizde mevsim şartları ve mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden canla başla çalışıyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli olarak yaklaşık 4 aydır içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu, doğalgaz ve elektrik hattı altyapı çalışmalarını yürüttüğümüz Evkaf mahallemizde sıcak asfalt çalışmalarına başladık” dedi.
‘SABRIN MEYVESİ TATLIDIR’
Burcu Kent ve Batıkent Sokakta altyapı çalışmaları sırasında vatandaşları sabırlı davranışlarının güzellikle sonuçlandığını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Altyapı çalışmalarımız devam ederken komşularımız çok sabrettiler ama, sabrın meyvesi tatlıdır. Asfalt çalışmamız tamamlanınca hem mahallemiz, hem de dolmuşçu esnafımız modern bir görünüme kavuşacak. Derdimiz, gayemiz daha da yaşanılabilir bir Fatsa için canla başla dedik ve bu süreçte bizlere her zaman destek veren, tecrübeleriyle bizlere öncülük yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” diye konuştu.

Köksal ÖNER

default
default
default
default

Bunları da sevebilirsiniz