FENERBAHÇE BASKETBOL TAKIMINA TRANSFER OLAN GENÇ ŞUTÖR GARD’I BAŞKAN DEMİRTAŞ, ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

 

İLKADIM BELEDİYESPOR ALT YAPISINDA YETİŞEN HASAN ABDULLAH SARIKAYA’YI FENERBAHÇE RENKLERİNE BAĞLADI

İlkadım Belediyespor kulübü basketbol takımı alt yapısında yetişen ve yakın zamanda yıldızı parlayan Hasan Abdullah Sarıkaya, Fenerbahçe Erkek Basketbol takımına transferi gerçekleşti. Başarılı sporcuyu İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş çeyrek altınla ödüllendirdi.

İlkadım Belediyespor U-16 Basketbol takımında 11 numaralı sırt formasıyla şutör gard, mevkisinde görev alan Hasan Abdullah Sarıkaya başarılı şut ataşları ve pota altında rakiplerini zorlayarak topsuz hareketleriyle kendine alan yaratabilme ve dripling dışında kendi şutlarını yaratma konusunda müsabakalarda gösterdiği başarı grafiği, Fenerbahçe Erkek Basketbol takımını dikkatini çekti. İlkadım Belediyespor kulübü alt yapısından yetişen Lise 2.Sınıf öğrencisi 2006 doğumlu genç şutör Hasan Abdullah için hareket geçen Fenerbahçe Basketbol takımı genç oyuncuyla sözleşme imzalayarak renklerine kattı.

“Başkan Demirtaş genç yıldızı altınla ödüllendirdi”

Bu büyük başarısını Antrenörü ile birlikte İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek paylaşan genç yıldız Hasan Abdullah Sarıkaya’yı Başkan Demirtaş çeyrek altınla ödüllendirdi. Bir süre yıldız basketbolcu ile sohbet eden Başkan Demirtaş, “Sizler kentimizin gençlerine örnek oluyorsunuz burası bir spor şehri gerek yeşil sahalarda gerekse farklı müsabaka alanlarında önemli başarılara imza atıyorsunuz. Biz İlkadım Belediyespor kulübümüzün alt yapısına ve bu şehrin gençlerine önem veriyoruz. Bu ilçenin adında tarihinde başarılar var ben sizler’ inde sahada şehrimize yakışır şekilde mücadele edeceğinize ve başarılı olacağınıza inanıyorum. Şehrimizin bağrından çıkmış birçok ünlü sporcumuz var. Bunların arasına artık iftihar ve gurur duyacağımız Hasan Abdullah Sarıkaya’da eklendi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Başarılarının katlanarak devamını diliyorum. İlkadım’ın gururu olmaya devam etmesi için bizlerde elimizden gelen desteği kendisine sağlayarak destekçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Şehrimizin adını gururla her yerde duyuracağım”

Hocama, aileme ve İlkadım’daki tüm spor aktivitelerinde kulüplere yardımlarını esirgemeyen gençlerin her zaman önünü açan Başkan Necattin Demirtaş’a teşekkür eden Hasan Abdullah Sarıkaya,”Bu desteklerin sayesinde daha da azimle çalışarak istediğim noktaya gelerek İlkadımspor Kulübümü ve şehrimizin adını gururla her yerde duyuracağım” dedi.

“Giydiği formayı Başkan Demirtaş’a hediye etti”

Ziyaret sırasında Hasan Abdullah Sarıkaya, müsabakalarda giydiği formayı Başkan Demirtaş’a hediye edip hatıra fotoğrafını çekindi.

Resim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz