GELECEĞE NEFES OLALIM

Salıpazarı İlçesinde 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü nedeniyle, fidan dikme etkinliği düzenledi.

Daha yeşil bir Türkiye için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde fidanlar toprakla buluştu.

Salıpazarı İlçesinde protokol üyeleri ve öğrenciler tarafından fidan dikildi. Gençlik ve Kültür Parkında düzenlenen etkinlikte 200 fidan dikildi.

 

Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz etkinlikte yaptığı açıklamada “Yarınlara bırakacağımız en güzel miras daha yeşil bir Türkiye olacaktır. Yarınlarımız için geleceğe nefes olalım. Bir fidan toprağa, bir nefes insana. 11 Kasım “Milli Ağaçlandırma Günü”nde daha yeşil bir Türkiye için eller toprağa değsin yarınlarımız yeşersin. “Geleceğe Nefes” sloganıyla diktiğimiz fidanlarımızın ağaca, ağaçlarımızın ormana dönmesi dileğiyle Milli ağaçlandırma günü kutlu olsun” dedi.

 

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinliğine Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz, Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Samet Kuruçelik, İlçe Emniyet Amiri Nevzat Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Sağlam, Salıpazarı Orman İşletme Şefi  Güven Küçük ve öğrenciler katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz