UĞUR MUMCU PARKI YENİLEME ÇALIŞMALARI İLE YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞACAK

UĞUR MUMCU PARKI YENİLEME ÇALIŞMALARI İLE YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞACAK

BAŞKAN DEMİRTAŞ;YAKLAŞAN KIŞ MEVSİMİ NEDENİYLE ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERDİK

İlkadım Belediyesi, çocukların aileleriyle birlikte sağlıklı bir ortamda kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak için kent genelinde yürüttüğü park yapım, bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Son 2,5 yıl içerisinde 10 parkın yapımını tamamlayan, 130 yeşil alanı bütünüyle yenileyen İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şimdi de Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Uğur Mumcu Parkı’nda komple bakım ve yenileme çalışmaları başlatıldı.

“Tümüyle yenilecek”

Çalışmalar kapsamında Uğur Mumcu Parkı’nın yeşil ve doğası korunarak başta aşağı aydınlatmaları ve oturma grupları tümüyle yenilenecek. Çocuklara daha güvenli bir oyun alanı oluşturmak için de zemine kauçuk kaplı yeni bir oyun grubu yerleştirilecek. Parka ayrıca mahalle sakinlerinin açık havada egzersiz yapabilmelerine imkan sağlayacak çeşitli spor aletleri monte edilecek. Yenileme çalışmaları kapsamında ekipler Kadifekale ve Kıran Mahallelerine mevcut parkların yanı sıra yeni 2 parkta kazandırmak için yoğun mesai harcıyor.

“Çalışmalara hız verdik”

İlkadım’ın daha yeşil  bir görünüme sahip olması için çalışmaya devam ettiklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “İhtiyaç duyulan mahallelerimizde park yapımı ve ihtiyaç duyulan parklarda ise sil baştan yenileme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın en iyi koşullarda mutlu ve huzurlu bir şekilde bu parklardaki oyun alanları ve yeşil alanlardan yararlanabilmesi için çalışıyoruz.Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte parklarımızdaki yenileme ve bakım çalışmalarına hız verdik” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz