‘Geleceğin Meslekleri Zirvesi’ Atakum’da düzenleniyor

Atakum Belediyesi Ata Sahne’de düzenleyeceği ‘Geleceğin Meslekleri ve Kadın Girişimciler Mini Zirvesi’nde, akademisyenleri ve iş dünyasının başarılı isimlerini vatandaşlarla buluşturuyor. Zirve, 1 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak.

Atakum Belediyesi, ‘Geleceğin Meslekleri ve Kadın Girişimciler Mini Zirvesi’ni Ata Sahne Sanat Merkezi’nde vatandaşlarla buluşturmaya hazırlanıyor. Avrupa Birliği desteğiyle Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü, ‘Geleceğin Meslekleri için İstihdam Oluşturma Projesi” kapsamında Eskişehir, İzmir ve Gaziantep’te düzenlenen mini zirvelerin sonuncusu, Atakum’da gerçekleştirilecek. Akademisyenler ve iş dünyasının başarılı isimlerinin konuk olacağı organizasyonda, uzmanlar geleceğin istihdam olanakları, kadın girişimciliği, istihdam ihtiyacı artan sektörler, dijital dönüşüm gibi birçok konuda önemli bilgiler verecek. Öğrencilerden kariyer planlayan gençlere ve farklı sektörlerden girişimcilere kadar her kesimden katılımcıların ağırlanacağı organizasyona katılmak isteyenler, internet üzerinden https://forms.gle/5sznwZCcukLXNtr36 formunu doldurarak başvuru yapabilirler.

UZMANLARDAN ÖNEMLİ BİLGİLER

İş dünyasının başarılı girişimcilerinin ve akademisyenlerin geleceğin istihdam olanaklarını farklı açılardan değerlendirileceği zirve, 1 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi Projeler Şube Müdürü Ömer Faruk Sarı’nın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek programın birinci oturumunda Başak Demir (Helimore Havacılık Kurucu Genel Müdürü), Dr. Ayşe İri Öztürk (OMÜ Grafik Bölümü Öğretim Görevlisi), Ercan Karabulut (Lebleby Games Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı) söz alacak. Panelin ikinci oturumunda Şehnaz Dereli (Samsun İş Kadınları Derneği Başkanı), İlknur Yılmaz (Elektrik Yüksek Mühendisi-MBA, İdeha Enerji Mühendislik Proje Danışmanlık Kurucu Genel Müdürü), Dr. Hakan Can Altunay (Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi, Cybernova Siber Güvenlik ve Yazılım Teknolojileri Akademisi Kurucusu) katılımcılara önemli bilgiler verecek.

Bunları da sevebilirsiniz