GENÇ BAFRALILAR DERNEĞINDEN 650 ÖĞRENCİYE BOT VE MONT YARDIMI

 

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF’e) bağlı İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Emre Şen ve yönetimi, Bafra’da 550 öğrenciye bot ve mont desteğinde bulunarak sıcak ve anlamlı dağıtımda bulundular.

İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Bafraspor yönetim kurulu üyesi, SAMKON Gençlik Kolları Başkanı, İstanbul Genç Bafralılar Derneği Emre Şen ve yönetimi , beraberinde İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ile birlikte ilk olarak Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’nu ziyaret ederek yardım kolilerini teslim ettiler.

İstanbul Genç Bafralılar Derneği yaptıkları kampanya ile Bafra ve , Alaçam’daki 700 öğrenciye verilmek üzere mont ve bot getirdiler.
Bunun 550 adeti ise Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’na müdürlük önünde teslim edildi.
Teslimat töreninde bir konuşma yapan Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu , ‘’Sosyal Yardım projeleri kapsamında ilçemizde ihtiyaç sahibi 550 öğrenciye verilmek ve dağıtılmak üzere bot ve mont dağıtımı gerçekleştirmeye gelen ve bizleri de ziyaret eden İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu’na (BADEF) bağlı İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Emre Şen ve dernek yönetimine ve anlamlı sıcak yardımda katkıda buluna hayırsever iş insanlarına, vatandaşlarımıza can-ı gönülden şükranlarımı sunuyorum.”diyerek sözlerini tamamladı.
İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Bafraspor yönetim kurulu üyesi, SAMKON Gençlik Kolları Başkanı, İstanbul Genç Bafralılar Derneği Emre Şen ise, “Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve ekibinin bizlere ve yönetimimize gösterdiği yakın ilgiden dolayı en derin kalbi şükranlarımızı sunar, çalışmalarında başarılar dileriz.

İstanbul Genç Bafralılar Derneği olarak Bafra’da 550 öğrencimize, Alaçam’da ise 150 öğrencimize toplamda 700 öğrencimize verilmek üzere mont ve bot kampanyamız gerçekten büyük ilgi gördü. Hayırsever iş insanları ve vatandaşlarımızın katkıları ile bu kampanya iyi bir ses getirdi.

Burada bize Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ihtiyaç sahiplerini belirlediği için Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Katipoğlu’na ,Bu yardımda emeği geçen başta yönetim kurulumuza, katkıda bulunan bütün üyelerimize çok çok teşekkür ederiz. Vücut almakla, ruh vermekle mutlu olurmuş. Biz de vermekle ve dağıtmak ile mutlu oluyoruz. Allah verenlerin sayısını artırsın. Allah yardımlarımızı kabul eylesin, herkese teşekkür ederim.” dedi

Burada söz alan İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ise, “İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Bafraspor yönetim kurulu üyesi, SAMKON Gençlik Kolları Başkanı, İstanbul Genç Bafralılar Derneği Emre Şen Başkanımızın da
anlattığı gibi, biz gurbette yaşayan Bafralılar olarak Bafra’mızda, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle irtibata geçerek ihtiyaç sahibi kardeşlerimize destek olabilmek için İstanbul Genç Bafralılar Derneği yönetimi böyle güzel bir kampanya yaptı. Bu yardımların artarak devam etmesini diliyoruz. Öğrencilerimizin yanında olmak istiyoruz. Bafra’mızda, belediye başkanımız, milli eğitimimiz ve halkımızla iç içe olup birlikte desteklerle en güzel günleri görmek istiyoruz. Herkese teşekkür ediyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

Bot ve montları teslim alan Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ise: “İstanbul Genç Bafralılar Dernek Başkanı Emre Şen böyle bir yardım kampanyası yapacaklarını belirterek bizimle irtibata geçti, biz de memnuniyetle yardımcı olacağımızı ifade ettik. Bu minvalde belirlenen sayı kadar 550 öğrenci tespiti yaparak bu yardımları inşallah öğrencilerimize ulaştıracağız. Geçtiğimiz senelerde de yapmışlardı, o zaman da aynı şekilde ifade etmiştik. Sağ olsunlar, bu sene sadece İstanbul Genç Bafralılar Derneği bu işi üstlendi. Diğer iş insanları da yardımcı oldular. Bu yardım kampanyasından dolayı emeği geçen başta İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Emre Şen ve yönetimine , herkese teşekkür ediyoruz.’’ diyerek takdirlerini belirtti.

Bunları da sevebilirsiniz