GÖNÜL ADAMI, DÜZKÖY SEVDALISI

Dernekçiliğin gönül işi olduğuna değinen Alışkan, ‘’Dernekçilikte esas mesele ekip işidir. Siz görev dağılımı yaptığınızda en iyi şekilde herkes görevini yerine getirmelidir. Biz Düzköy Derneği olarak tüm arkadaşlarımızla iyi bir ekip olarak çalışmaktayız. Eğer dernekçilikte sizler yönetimle uyum içinde olmayı başaramazsanız dernek görevini yerine getiremez. Dolayısıyla kısa sürede dağılabilir.

DAVA ADAMI, MEMLEKET SEVDALISI, HER DAİM FEDAKÂR VE GÖNÜL ADAMIDIR
GAZANFER UĞUR

Bafra Düzköy Dernek Başkanı Kerem Alışkan dernekçilikte ekip ruhunu anlatarak, her dernekte gizli kahramanlar vardır. Bafra Düzköy Derneğinin de gizli kahramanı başkan yardımcımız Gazanfer Uğurdur. Bafra Düzköy Derneği Başkan Yardımcımız Gazanfer Uğur gönül adamı, dava adamı, memleket sevdalısı, her daim fedakâr ve gönül adamıdır. Görev adamıdır. Gerçek bir Düzköy sevdalısıdır. Derneğimizin yaptığı tüm programlarda arka planda verilen tüm görevleri en iyi şekilde yerine getirir’’ ifadelerinde bulundu.
Alışkan; ‘’Bizler Samsun Bafra Düzköylüler Derneği olarak, insanlarımız arasındaki dayanışmayı ve yardımlaşmayı sağlamak, Kültür ve Sanatsal faaliyetleri teşvik ederek birlik ve beraberliği oluşturmaktır. Üyeleri arasındaki ilişkinin devam ettirilmesi ve geliştirilmesi için yemekli toplantılar, konser, balo, tiyatro, sergi, spor, gezi, piknik ve eğlenceli etkinlikler düzenliyoruz. Yeni yetişen çocuklarımıza törelerimizi, kültürümüzü, örf ve adetlerimizi unutmamaları, Samsun geleneklerini bilmeleri ve görmeleri için hemşeri duygularını ön plana çıkaracak davetleri düzenlemek. DÜZKÖYLÜLERİ aynı çatı altında toplamak amacıyla herkesi üye yapmaktır. Bu vesileyle tüm Düzköylü hemşerilerime ve üyelerimize saygılarımı sunuyorum’’ açıklamalarında bulundu.

Bunları da sevebilirsiniz