GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Canik belediye başkanı İbrahim Sandıkçı mesai saati ile birlikte öncelikle emek işçileri olan temizlik ve fen işleri müdürlüklerine bağlı çalışanları şantiyede ziyaret etti.

Çalışanlarla bir araya gelen Başkan Sandıkçı; “İlçemizin görünmeyen neferleri olan sizler, bizleri temsil düzeyde en etkin rol alanlarsınız. Canik belediyesi olarak elele vererek üzerimize düşen görevleri imkân dâhilinde eksiksiz yerine getirmeliyiz. Sizlerde yapacağınız işlerde halkımızın memnuniyetini de göz önünde bulundurarak çalışmalarınızda gönül belediyeciliğine katkı sunmalısınız.

EMEKÇİNİN ALIN TERİ

Başkan Sandıkçı konuşmasına şöyle devam etti; Emekçinin alın terinin daima savunucusu ve gözetleyicisi olma düşüncesinden asla taviz vermeyeceğiz. Biz birlikte büyük güçlü bir aileyiz. Ailemizin her bir ferdini önemsiyor ve değer veriyoruz. Başarılı saha çalışmaları nedeniyle çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Daha güzel bir Canik için hep birlikte aşkla ve samimiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullanan Başkan Sandıkçı fen işleri ve temizlik işleri birim müdürlerinden çalışmaları hakkında bilgiler alarak personele kolaylıklar ve başarılar dilediResim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz