Gönül Köprüsünde Önemli Konuklar

1988 yılında Avustralya da Naim Süleymanoğlu’nu kaçıran Ekibin organizatörü Ali Durnaoğlu Bir gurup arkadaşıyla Gönül Köprüsüne ziyarette bulundu.
Gençliğini Samsun Ülkü Ocaklarında aktif görevler yaparak geçiren Ali Durnaoğlu daha sonra Avustralya ya çalışmak üzere gitti.1988 yıllarında orada işçi olarak çalışırken Türkiye ye sığınmak istediğini duyduğu dünya şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nu bir gurup ülkücü arkadaşıyla birlikte kaçırdı. Evlerinde birkaç gün salladıktan sonra Türk Büyükelçiliği kanalıyla Türkiye’ye gönderdiler.
Devlet görevlileri ülkücülerin emeğini göz ardı ederek Süleymanoğlu’nu MIT kaçırdı gibi bir hava vermişti.
Daha sonralari Altınova gazetesi Ali Durnaoğlu ile bir röportaj N.Süleymanoglu’nu nasıl kaçırdıklarını ayrıntısıyla yayınlamıştı.

Kimlerle Geldi

Ali Durnaoğlu Ozan Arif’in cenazesi dolayısıyla Samsun’a gelmişti.
Bu vesileyle Samsundaki arkadaşlarını da ziyaret eden Ali Durnaoğlu yanında Samsundaki Ülkücülerin ağabeylerinden bir zamanların efsane Samsun köy hizmetleri il müdürü Yahya Taşkıran, Beden Terbiyesi Sivas Bölge Müdürlüğünden emekli Samsunlu bir ülkücü Ünal Erdemli, Bafra’daki ülkücülerin duayenlerinden emekli öğretmen Tayyar Hatipoğlu birlikte Gönül Köprüsünü ziyarette bulundular.
Harika bir sohbet oldu.Önemli sırlar ve hatıralar paylaşıldı.

Ayrıntılar Gönül Köprüsünde…

Bunları da sevebilirsiniz