Samsun TSO’da bayram coşkusu

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda, pandemi dolayısıyla yapılamayan bayramlaşma töreni, iki yıl aradan sonra yeni hizmet binasında gerçekleştirildi. Ramazan Bayramı dolaysıyla düzenlenen bayramlaşma törenine ilgi ise yoğun oldu.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Pandemidolayısıyla iki yıldan beri yapılamayan bayramlaşma töreninde Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, misafirleri kapıda karşıladı. Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en güzel şekilde sergilendiği bayramlaşma törenine Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Hasan Tahsin Şengül, Samsun TSO Meclis üyeleri ve çok sayıda iş insanı katıldı.

Murzioğlu: “Bu güzel duygular daim olsun”

Tören boyunca misafirleriyle yakından ilgilenen Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, kardeşliğin, dostluğun, barışın, birlik ve beraberliğin en üst düzeye ulaştığı bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını belirterek, “Bugün, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın coşkusunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar; berekettir, umuttur, özlemdir. Bayramlar; insani ve dini güzelliklerin yaşandığı, toplumun tüm kesimlerinin birbirleriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. Bilindiği gibi pandemi dolayısıyla zor günler geçirdik. Uzun süren salgın süreci tüm insanlarının hayatında yıpratıcı etkiler bıraktı. İnanıyoruz ki; bu sürecin etkisini kaybetmesi ile birlikte yeniden el birliği ile özlediğimiz eski günlere döneceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Samsun iş dünyası adına Ramazan Bayramının, milletimize, İslam âlemine ve insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini, bayramlarda yaşadığımız bu güzel duyguların daim olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz