Hasan Togar sevgisi meydanlara sığmıyor

Seçim çalışmalarını yoğun bir programla sürdüren Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar’a gösterilen sevgi meydanlara sığmıyor. Başkan Togar, katıldığı her programda yoğun kalabalıklara hitap ediyor.

Cumartesi günü Berat Kandili vesilesiyle düzenlenen mevlit ve dua programlarına katılan Togar, Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır’ın da katılımıyla Lojmanlar Camii’nde gerçekleştirilen programın ardından Çırakman ve Asarağaç’ta da mevlit programlarına katılarak vatandaşların berat kandilini kutladı.

Daha sonra Aşağıçinik mahallesinde vatandaşlarla buluşan Togar, burada ilçeye hizmet noktasında 10 yıl içerisinde yapılanlara ve gelecek dönemde yapılacaklara dair konuştu.

Hasan Togar’ın pazar günü mesaisi ise Beyoğlu mahallesinde bir cenazeye katılarak başladı. Sonrasında Pınar ve Çay mahallelerinde mevlit programlarına iştirak eden Togar Sanayi Mahallesi’nde Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Adem Güney’in de katılımıyla bir iş yeri açılışı gerçekleştirdi.

Başkan Togar günün devamında Yukarı Çinik, Yeşilyurt, Kargılı, Fındıcak, Akbaşlar, Karışlar ve Zafer mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Katıldığı tüm programlarda vatandaşlardan yoğun ilgi gören Togar, Pazartesi günü ise şehir merkezinde pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gün sonunda ise Çırakman ve Asarağaç mahallelerinde halk buluşmalarını sürdürdü.

Başkan Togar, “Biz gerçekten Tekkeköy’ün tamamını kucaklayan bir büyük aileyiz. Bir olduk, biz olduk gönüllere sığamadığımız gibi meydanlara da sığamadık. Her mahallemizde aynı coşku aynı heyecan aynı kalabalık. İlçemizin her mahallesinde hemşehrilerimizin coşkuları ve destekleri bizleri mutlu ediyor. Bu sevgiye layık olmaya ve ilçemiz için gece gündüz demeden her daim çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Geçmişimizden aldığımız tecrübemiz ile birlikte hepimizin ortak gayesi olan Tekkeköyümüzü, Samsun’un en mutlu ve huzurlu yaşam merkezi yapma yolunda, bugün olduğu gibi bugünden sonra da aynı kararlılıkla ilerleyeceğiz. Yarınları istişareler ve ortak akıl çerçevesinde hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz