Havza AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Kaya SBB Adayı Doğan ile görüştü

Üyesi olduğu Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitleri Derneğinin (SİMDER)programına katılan Havza AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya burada Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ile bir araya geldi.

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Havza AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya kendisinin de üyesi olduğu,  Ak Parti İl Başkanı Mehmet Köse ve Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’ın davetli olduğu SİMDER’in programına katıldı.

Program sonrası Ak Parti samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ile bir araya gelen Havza AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya; Doğan’ı bir kez daha tebrik ederek başarılar diledi.

Havza AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Kaya; “Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Halit Doğan’a başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Sayın Doğan hayata geçireceği projeler ile Samsun’u çok güzel yerlere taşıyacak. Bizlerde Daha güzel bir Havza mümkün sloganı ile yola çıktık. Rabbim nasip ederse projelerimiz ile daha güzel bir Havza için çalışacağız.”dedi.

Bunları da sevebilirsiniz