Havza Muhtarları Derneği İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Toplantının açılış konuşmasını yapan Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar yapılan toplantılar ile dernek üyesi muhtarların bir araya gelme şansı bulduklarını belirterek; “Öncelikle İdlip şehitlerimizi ile Elazığ ve Malatya depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Düzeldiğimiz toplantılarda bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız ve Ak Parti İlçe Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. İlçemizin sorunlarına birlik ve beraberlik içinde çözüm bulma noktasında bu birlikteliği önemsiyoruz. Havza Muhtarları Derneği olarak depremzedeler için nakdi yardım toplanarak Valiliğimize teslim edilecektir.”  Dedi.

Toplantıya katılan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir muhtarlara Havza Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Özdemir, “ Halkımıza en iyi, en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde götürmenin gayretindeyiz. Bunun için Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli olarak çalışmaktayız. 2020 yılı için planlamalarımız tamamlandı ve  yılda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Yine Samsun Büyükşehir Belediyemizin ilgili daireleri de 2020 planlamalarını yaptılar. Herkesin ve her mahallenin kendine göre bir önceliği var. Bizler planlamamızı yaparken ilçemizin önceliklerini dikkate aldık.” Dedi.

Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ise İktidar partisinin temsilcisi olarak ilçe adına yapılacak her işe yardımcı olacaklarına değinerek; “Bize gelen talepler doğrultusunda sizlerin isteklerinizi iletmek bizlerin vazifesi. İlçemize yapılacak yeni yatırımlar ile olumlu gelişmeler var ve bunları kısa süre sonra sizler ile paylaşacağız.” Dedi.

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ile ilçenin tarıma dayalı bir ekonomisi olduğunu belirterek; “Tarımın gelişmesi için su iyi kullanmaya ihtiyacımız var. Bunun içinde hazırlamış olduğumuz raporu Belediye Başkanımız Sebahattin Bey ve İlçe Başkanımız Kadir Bey ile birlikte gerekli yerlere ilettik. Kendilerine odam adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Konuşmaların ardından Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşler Havza Şube Müdürü Burak Görmüş ve SASKİ Havza Şube Müdürü Deniz Kayan muhtarların talep ve sorunlarını dilendiler.

Bunları da sevebilirsiniz