ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLAR VAR

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Şubat ayı meclis toplantısının açılış konuşmasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Akgül, “Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar var” dedi.

Salıpazarı Belediye Meclisinin Şubat Ayı toplantısı yapıldı. Meclis toplantısı öncesi gündeme dair açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Akgül, “Son günlerde ülkemizde iki önemli olay meydana gelmiştir. Bunlardan biri Malatya ve Elazığ’da meydan gelen deprem, bir diğeri ise sınırlarımız dışında İdlib’te çatışmaların önlenmesi maksadıyla bölgeye takviye olarak gönderilen unsurlarımıza Suriye Rejimi tarafından yapılan hain saldırıda 6 askerimizin şehit edilmesidir.

Başkan Akgül, hem depremde hem de hain saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı dileyerek, “Tarih boyunca Türk Devleti üzerinde oynanan oyunlar hiç bir zaman değişmemiştir. Senaryo aynı ancak dönem dönem figüranları değişmiştir. Ancak herkes şunu iyi bilmelidir ki ecdadımızın kanlarıyla yoğrulan bu toprakları ve milletimizi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Şanlı Türk bayrağımız göklerde ilelebet dalgalanacaktır.”dedi.

Türkiye’nin bir deprem kuşağında olduğuna dikkat çeken Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, depremler hayatımızın bir gerçeğidir. Bu gerçekten kaçmamız mümkün de değildir. Bütün deprem uzmanlarının da dediği gibi “deprem öldürmez, ihmal öldürür”. Türkiye bir an evvel depremle ilgili önlemlerini süratle almalıdır. Yerel Yönetimlerden başlayarak, ne gerekiyorsa toplumun her kesimi elini değil gövdesini taşın altına koymalıdır”dedi.

Bunları da sevebilirsiniz