HAVZA’YI UNUTANLAR DERSİNİ ALMALI

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, Havza’da esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek yapılacak projelerin, hizmetlerin merkez ilçelerle sınırlı kalmayacağını vurgulayarak “Bizim iktidarımızda Samsun’un sadece belirli bölümleri değil a’dan z’ye her ilçesi hizmet alacaktır. 21 Yıldır verilen sözlerin, yapılacağı söylenen projelerin ve çözüleceği söylenen sorunları çözmeye geliyoruz. Göreceksiniz ki ‘İYİ’lerin iktidarında birkaç ilçesiyle değil bütün bir şehir olarak yükselen bir Samsun’u birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

“TEK YÖNÜMÜZ HALKIMIZ”

Saha çalışmalarında gittiği her ilçede gösterilen büyük ilgiden dolayı bütün vatandaşlara teşekkür eden Tüfekci “Samsunumuz tüm Türkiye’de olduğu gibi mevcut iktidardan sıkılmış, bunalmış durumda. 21 yıllık bu sürecin sonunda görüyoruz ki halktan kopmuş, hak, hukuk ve adaletten yoksun, milleti için değil kendi yandaşları için hizmet eden bir yapı var karşımızda. Cesurlar Hareketi olarak, ‘İYİ’lik hareketi olarak bizim tek yönümüz halkımızdır. Milletimizin eleştirisinin de iyi dileklerinin de hepsinin başımızın üstünde yeri vardır. Samsun halkı olarak bize kendilerini mecliste temsil etme yetkilerini verdiği andan itibaren görecekler ki sadece sizin sesiniz olup, sizin refahınız ve şehrimizin yükselişi için çalışacağız.” dedi.

ÖZGEÇMİŞİ İLGİ ÇEKİYOR

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci , Havza’da esnaf ziyareti sırasında vatandaştan kendisine yöneltilen “mesleğiniz ne?” sorusu üzerine özgeçmişinden bahsettikten sonra vatandaşın “O zaman bir oy Kemal’e bir oy Meral’e” demesi ise ortaya güzel anlar çıkarttı.

Bunları da sevebilirsiniz