Hayırsever İsmet Nusret KURAL Tarafından Yaptırılan Gül-Nusret KURAL Ortaokulu Açılış Töreni Gerçekleştirildi.

Bafra’nın Fevzi çakmak mahallesinde hayırsever İsmet Nusret KURAL  tarafından 5.000 metrekare üzerine yapılan 8  derslikli, 2 laboratuvarlı,170 öğrenci ve 20 personelli  GÜL-Nusret KURAL Ortaokulu’nun açılışı Samsun Büyükşehir Valisi Osman KAYMAK’ın,  katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılış programı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Hayırsever İsmet Nusret KURAL,TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Emekli Tüm General Yaşar BAL, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun ESEN, Bafra Belediye Başkanı Hamit KILIÇ ve Samsun Büyükşehir Valisi Osman KAYMAK konuşmalarının ardından;hayırsever İsmet Nusret KURAL ve inşaatın yapımını sağlayan Ersan KURAL’a plaket ve çiçek takdimi yapıldı.

Törenin ardından Samsun Büyükşehir Valisi Sayın Osman Kaymak ,Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN ve diğer protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek Gül-Nusret KURAL Ortaokulu açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından okulu gezen Samsun Büyükşehir Valisi  Osman KAYMAK okul hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Bunları da sevebilirsiniz