İçme Suyu hattı tamamlanan DEDEDAĞI MAHALLESİ DE BETON YOLA KAVUŞUYOR

Bafra’ya son 50 yılın en büyük yatırımı olarak nitelendirilen  alt yapı çalışmaları bitme noktasına yaklaşırken, Bafra Belediyesi çalışmaların gerçekleştirildiği noktalarda yol,kaldırım ve parke taşı işlemlerini hızla hayata geçiriyor.

Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü’nün Deddedağ Mahllesinde tamamladığı İçme Suyu hattı yapımının ardından aynı güzergahtaki yol çalışması gerçekleştiriyor.

Dededağı Mahallesinde 8 Metre genişlik ve 2700 m silindirle sıkıştırılmış beton yol ,5400 m yaya yürüyüş yolu ve yağmur oluğu çalışması yürütülüyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz,Meclis üyeleri Murat Cevahir ve Eyüp Sabri Şahin ile birlikte Dededağı Mahallesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle muhtarı Aydın Boz ve mahalle sakinleriyle görüş alış verişinde bulundu.

Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı her noktada hayatın normal akışına dönmesi yönüde hızla gerekli çalışmaların hızlı bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Böylesi ölçekteki alt yapı yatırımın başladığı ilk günden itibaren SASKİ ve mahalle muhtarlarımız  ile birlikte koordineli olarak hareket ediyoruz. Yağmur suyu,kanalizasyon,içme suyu ve ev bağlantılarının bitirildiği her bir noktada ekiplerimiz gereken yol,kaldırım ve diğer işlemleri mesai mefumu gözetmeksizin yürütüyoruz. Dededağı mahallemizde bunlardan bir tanesi.Bir çok mahallemizde hayata geçirdiğimiz beton yol hizmetimizi Dededağ mahallemizde de gerçekleştiriyoruz.Mahallemizde 8 m genişliğinde 2700 m beton yol ve 5400 m yaya yürüyüş yolunun yanında yağmur oluğu çalışmamız tamamlanma aşamasında.Çalışmalarımız aynı hız ve kararlılıkla devam edecek” dedi.

Bafra Belediyesi alt yapı yatırımının tamamlandığı noktalarda bu güne kadar 80.510  m² parke taşı kaldırım ve 32 Bin ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Bunları da sevebilirsiniz