İKİNCİ BAŞKAN ÖNER’DEN REKTÖR ÜNAL’A ONURLANDIRAN ZİYARET!

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner,“14 Ağustos 2020 tarihli kararname ile Ondokuz Mayıs Üniversitesine (OMÜ) Rektör olarak atanan Sayın Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret ettim” dedi.
Ziyaret sırasında Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım tarafından Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’la verilmek üzere Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğünün yaptırmış olduğu 2021 yılına ait masa üstü takvimini takdim etiklerini belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner, “Sayın Rektörüm, Sayın Komutanımın size selamı var” dedi.
‘BÜYÜK BAŞARILARIN ALTINA İMZANIZI ATACAKSINIZ’
Ülkemizin her kademesine atanan yetkilileri ziyaret ettiğini vurgulayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner,“ Sayın Rektörüm, beni makamınızda kabul etiğiniz için size teşekkür ediyorum. Ülkemizin her bir karış toprağı hepimiz için önemli. Bu konuda her zaman rahmetle andığım Sayın Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün 1919 tarihide kurtuluşumuzun ilk kıvılcım meşalesini yaktığı Samsunumuzda Ülkemiz adına üniversitenizden mezun edeceğiniz öğrencileriniz geleceğimizin teminatıdır. Sizlere bu konuda güvenim sonsuzdur ”diye konuştu.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal da ziyaretinden dolayı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner’e teşekkür etti.

Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz