SAMSUNSPOR BİR PUANI SON DAKİKADA KURTARDI!

TFF 1’inci Lig’in 24’ üncü haftasında  Yılport Samsunspor deplasmanda karşılaştığı Ankara Keçiörengücü ile 1 – 1 berabere kaldı.
STAT: Aktepe Stadı
HAKEMLER: Kutluhan Bilgiç xx, Oğuz Kaan Çalışır xx, Murat Tuğberk Curbay xx
ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ: Metin xx, Mehmet xx, Ogün xx, Kamal xx (Dk. 82 İrfan Akgün?), Uğur, Soner xx, Mert xx, Barış xx, Cem xx (Dk. 82 Burak Aydın?), Ilır xx, Eze xx
YILPORT SAMSUNSPOR: Nurullah xx, Kerem xx, Yalçın xx, Boli xx, Erkam xx, Djedje xx, Oğuz (Dk. 89 Veli?), Yasin xx (Dk. 73 Burak xx ), Gökhan Karadeniz xx (Dk. 46 Kubilay xx), Guido xx (Dk. 65 Nadir xx), Mathias xx (Dk. 72 Hamroun xx)
GOLLER: Dk. 61 Barış Alper Yılmaz (Ankara Keçiörengücü) Dk. 90 Nadir, (Yılport Samsunspor
SARI KARTLAR: Mehmet Dingil, Murat Aydın, (Ankara Keçiörengücü) Guido, Yasin, Yalçın, Erkam, Djedje (Yılport Samsunspor )
MAÇTAN DAKİKALAR
37’nci dakikada ani gelişen atağımızda Gökhan Karadeniz’in defansın arkasına gönderdiği topla buluşan Mathias’ın şutunda top az farkla üstten auta çıktı.
GOOOOL…61’inci dakikada Soner’in yaptığı ortada boşa düşen topa gelişine vuran Barış’ın şutunda top ağlarla buluştu. 1 – 0
63’üncü dakikada Yasin’in kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Guido’nun kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.
66’ncı dakikada Yasin’in ceza sahasına yaptığı ortada topu önünde bulan Nadir’in gelişine vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.
GOOOOL…90’ıncı dakikada ani gelişen atağımızda ceza sahası içerisinde topu önünde bulan Nadir’in vuruşunda top ağlarla buluştu. 1 – 1 Bu sonuçla Kırmızı-Beyazlı-Siyahlı ekip bir puana razı oldu.
 ERTUĞRUL SAĞLAM ‘NAMAĞLUP SERİMİZ DEVAM EDİYOR’
Yılport Samsunspor’un  Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise Süper Lig yolunda zorlu bir karşılaşma oynadıklarına işaret ederek, “Karşımızda iyi bir takım vardı. Sahalarında zeminin de avantajını kullanıp, daha iyi oyun oynayabiliyorlar. Maçın böyle geçeceğini biliyorduk. Çok üst düzey bir oyun olmadı ”dedi.
‘SONUÇ İTİBARİYLE ÜST DÜZEY BİR OYUN OLMADI’
Ankara Keciörengücü ile zorlu bir karşılaşma oynadıklarını belirten Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, “Bugün Süper Lig yolunda zorlu bir mücadele oynadık. Karşımızda iyi bir takım var. İyi bir teknik adamları var. Özellikle kendi sahalarında, zeminin de avantajını kullanıp daha alışık oldukları zeminde daha iyi oyun oynayabiliyorlar. Maçın böyle geçeceğini biliyorduk. Sonuç itibariyle üst düzey bir oyun olmadı. Çok fazlada pozisyon olan bir oyun değildi. Ama hata yapanın bunun bedelini ağır ödeyebileceği bir karşılaşmaydı ki biz hata yaptık ve o hatadan golü yedik. Sonrasında oyuncu değişiklikleriyle biraz oyuna hakim olmaya çalıştık ama aynı zamanda da risk aldık. Sonuçta bu riskleri almak zorundaydık. Oyuna giren arkadaşlarımızın çabası ve girdiğimiz pozisyonlar da vardı. Sonrasında golü bulduk ve ikiyi bulmak için de çaba sarf ettik. Sonuçta 2 puan kaybettiğimiz bir karşılaşma oldu. Ama 1-0 gerideyken son dakikalarda bulduğumuz gol üzüntümüzü bir nebze hafifletti ”diye konuştu.
‘DEMİRSPOR İLE ZORLU BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ’
Haftaya kendi sahamızda Adana Demirspor ile karşılaşacaklarını belirten Ertuğrul Sağlam, “Hakemle alakalı çok şey söylemek istiyorum ama kendimi tutuyorum, konuşmayacağım. Sonuçta yolumuza devam ediyoruz. Namağlup serimiz devam ediyor. Bundan sonraki dönemde de zorlu karşılaşmalara çıkacağız. Haftaya Adana Demirspor ile zorlu bir maç oynayacağız. O maçı kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Hazırlıklarımız da o doğrultuda devam edecek. Ben Ankara Keçiörengücü’nü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
‘BENCE 25 KİŞİYİ HİÇ STATLARA ALMASINLAR’
TFF’nin statlardaki kontenjanlarla ilgili gerekli tedbirleri alması gerektiğini ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Bir konuda da fikrimi söylemek istiyorum. Federasyonumuz maçlarda 25’şer kişiye tribünlerde izin veriyor. Bence 25 kişiyi hiç statlara almasınlar. Çünkü futbol adına hiç hoş olmayan, nahoş, tasvip etmeyeceğimiz durumlarla karşılaşılabiliyor. Çok sıkıntılı bir durum var. Bu birçok statta karşımıza çıkıyor. Futbol adına kirlilik mi diyeyim, orada insanların birbirlerine davranışları, söylemleri inanın bir futbol adamı olarak çok üzülüyorum. Bence federasyon bunu çok ciddi anlamda düşünmeli ve bir tedbir almalı ya da tamamen statlara girişi kapatmalı ”ifadelerini kullandı.

Köksal ÖNERResim önizlemesiResim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz