İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Emre Güneş

İlkadım Belediyesi Başkan Aday Adayı Emre Güneş kimdir?

1992 yılında Samsun ili İlkadım ilçesinde doğan Emre Güneş ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite eğitimini Samsunda tamamladı. Lisans eğitimini Ondokuz Mayıs Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Ve Rehberlik bölümünde tamamlayan Güneş Yüksek Lisans Eğitimini Ondokuz Mayıs Üniversitesi Dini Danışmanlık ve Rehberlik yüksek lisans programında tamamlamıştır. Emre Güneş eğitim hayatına Tokat Gazi Osmanpaşa Üniversitesi Eğitim Programları ve Öğretim Lisansüstü programında devam etmektedir.

2010-2018 yıllarında AK Parti İlkadım Gençlik Kollarında farklı görevlerde bulunan Emre Güneş AK Parti Gençlik Kolları Zeytinlik Mahallesi Başkanlığı, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, Üniversiteler Başkanlığı, Seçim İşleri Başkanlığı ve Siyasi Hukuk İşleri Başkanlığı görevlerini ifa etmiştir.

İlkadım Belediyesinde kamu görevine başlayan Emre Güneş Aile ve Sosyal Hizmetle İl Müdürlüğünde görev yapmaktadır. Eğitim alanında ve Bağımlılıklarla Mücadele alanında uzmanlığı olan Emre Güneş üstlendiği görevleri başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Türkiye Bağımlılıklarla Mücadele Eğitim ve Afet Farkındalık Eğitimi Farmatörlüğü bulunan Emre Güneş bilinçli toplum oluşturmak için çocuk, genç ve ebeveynlere eğitimler vermektedir.

Sivil Toplum Kuruluşlarında da aktif görev alan Emre Güneş Akademik Nesli Kalkındırma Derneği kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği, Türk Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Derneğinde Gençlik Birim Başkanlığı, Başkan Yardımcılığı, Türkiye Gençlik Vakfı İlkadım Teşkilat Başkanlığı ve Üniversiteler Başkanlığı, Samsun Genç Yeşilay Başkanlığı, Samsun Genç İHH Başkanlığı, Samsun Yeşilay Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı görevlerini icra etmiştir. Yapmış olduğu çalışmalarda gönüllülük bilincini ön plana çıkaran birçok çalışmayı gerçekleştirmiştir.

Günümüz sorunları arasında gösterilen sosyal medya bağımlılığı, internet ve oyun bağımlılığı alanında akademik çalışma yapan Emre Güneş evli, orta derecede İngilizce, birinci basamak işaret dili ve Osmanlıca bilmektedir.

Bunları da sevebilirsiniz