İLKADIM BELEDİYESİ FEN İŞLERİ PERSONELİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİNDEN GEÇTİ

 

BAŞKAN DEMİRTAŞ,PERSONELİMİZE YÖNELİK EĞİTİM PROGRAMLARINA ÖNEM VERİYORUZ

İlkadım Belediyesi, hizmet içi eğitim çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verdi.

Fen İşleri Müdürlüğünde görevli personellere yönelik gerçekleştirilen eğitime personel şefleri ile işçiler katıldı.Fen İşleri Toplantı Salonunda iş güvenliği uzmanı tarafından verilen eğitimde; iş sağlığı ve güvenliğinin amacı, iş kazası ve meslek hastalığı, kanuni haklar ve sorumluluklar, genel iş sağlığı ve güvenliği kuralları, sağlık ve güvenlik işaretleri, yangın, güvenlik ile ilgili olaylara müdahale ve araç kullanırken uyulması gereken kurallar başlıklar halinde sine vizyondan anlatıldı.

“Çalışanlarımızın her yönüyle donanımlı olmasını hedefliyoruz”

Belediye personelinin iş sağlığına ve güvenliğine önem verdiklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Personelimize yönelik eğitim programlarını çok önemsiyoruz. Bu eğitimlerle personelimizin hem kendisini geliştirmesini sağlıyor hem de vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmet kalitesini daha yukarıya çıkarmış oluyoruz. Çünkü belediye olarak hizmetlerimizi insan odaklı yürütüyoruz” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz