Barış Kararı

Dünya Değişim Akademisi’ndeki Değişim Uzmanlarına sorduk çok etkili bilgiler edindik. Bu bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.
Barış ateşi, insanı saflaştırır ve bencilligi eritir. O zaman barış enerjisi insanın içindeki acı verici boşluğu doldurur ve huzur ortaya çıkar. O zaman coşkunluk meydana gelir ve birey sonsuz barış içinde kalır.
Bütün acılar buharlaşır ve barış bireyin doğal hâli olur. Yani barış dışarıdaki bir şey aracılığıyla ortaya çıkmaz. içten gelir. Zira barış dışarıdaki bir şey aracılığıyla oluyorsa sonsuz olamaz çünkü dışarıdaki şey gidince banş da gider.
Birey ebedî özüne merkezlenince coşkunluk, huzur ve barış onun içinde sürekli olarak var olur. Barış yolcusu onları ebedi varlığının bir parçası olarak kabul ettiğinde hiç kimse onları ondan alamaz ve yok edemez.
Bu arada değişim sayesinde bireyin varlığı saflaşmakta. kristalleşmekte, simyasal dönüşüme uğramakta ve barışlaşmaktadır. Savaş dolu eskinin gitmesi için barış dolu yeni gelmelidir. Barış dolu geleceğin doğması için savaş dolu geçmişin ölmesi gerekir.
Bütün bunların gerçekleşmesi için barış yolcusu son derece kararlı olmalıdır. Zira yalnizca barış konusunda son derece kararlı insan, gerçek barışa erişebilir. Ayrıca barış kararı yeryüzünde verilebilecek en önemli karardır.
Şirvan Yücel

Bunları da sevebilirsiniz

Barış Kararı” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.