İLKADIM BELEDİYESİ KÜTÜPHANESİ TAKDİR TOPLAMAYA DEVAM EDİYOR

 

BAŞKAN DEMİRTAŞ GELECEĞİN SÖZ SAHİBİ BİREYLERİ İLKADIM’DAN ÇIKSIN İSTİYORUZ

Gençlerin eğitimine büyük önem veren öğrenci dostu olan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,’ın talimatlarıyla belediye hizmet binasına kazandırılan Belediye Kütüphanesi, kitapseverler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Gelecek nesillerin eğitimine ve eğitim için de kütüphanelere büyük önem veren Başkan Demirtaş’ın ilçeye kazandırdığı Belediye Kütüphanesi, günün her saatini kütüphanede geçiren öğrenciler ve kitapseverlerden tam not alıyor. Bilgiye erişim ihtiyacı olan herkes için tam bir yaşam alanı sunan kütüphane zengin kitap koleksiyonu, güncel kaynaklar, seçkin süreli yayınlar, nezih çalışma alanları ile anaokulundan üniversiteye, ev hanımından öğretmene İlkadım’da yaşayan her yaştan vatandaşa hitap ediyor.

 “Örnek bir ortam kazandırdık”

Kütüphaneye ders çalışmaya gelen öğrenciler İlkadım Belediyesi’nin kendilerine sunduğu hizmetten ve kaliteden çok memnun olduklarını belirtti. Vatandaşların sakin ve huzurlu bir ortamda kitap okuyup araştırma yapabileceği, ders çalışabileceği, boş vakitlerini değerlendirebileceği kütüphaneden yaralanan öğrenciler ve kitapseverler, İlkadım’a örnek bir kütüphane kazandıran Belediye Başkanı Necarttin Demirtaş’a teşekkürlerini ilettiler.

 Geleceğin söz sahipleri ilçemizden çıksın

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Belediye Hizmet binamızda gençlerimiz ve sınavlara hazırlanan vatandaşlarımız için hizmete açtığımız kütüphanemiz yoğun ilgi görüyor. Gençlerin ve çocukların iyi üniversitelerde okumasını hedefliyor, geleceğin söz sahibi bireyleri İlkadım’dan çıksın istiyoruz. Sınavlara hazırlanmak isteyen, evinde yeterli çalışma ortamı bulamayan, huzurlu bir ortamda kitap okumak, araştırmak isteyen gençlerimize temiz bir ortamda çalışma fırsatı sunuyoruz” dedi.

“Başkan gençlere seslendi”

Çocukluğumuzda kitap göremiyorduk,gençlerimiz olarak sizler bu konuda çok şanslısınız diyerek kitap okumanın önemine dikkat çeken Başkan Demirtaş,” Benim siz gençlerimize tavsiyem, o kadar çok okuyun ki entelektüel birer Türk vatandaşı olarak hareket edin. Her şeyi bilin, her konuda bilginiz olsun. Baktığınız, okuduğunuz her kitap sizlere bir şeyler kazandıracaktır. Mutlaka fırsat bulduğunu her anı kitap okumayla değerlendirin”dedi.

Bunları da sevebilirsiniz