İLKADIM BELEDİYESİ UĞUR MUMCU PARKINI BAŞTAN AŞAĞI YENİLEDİ

 

BAŞKAN DEMİRTAŞ,SÖZÜMÜZDE DURUYORUZ PARKLARIMIZI BİR BİR YENİLYORUZ

İlkadım Belediyesi,ilçe genelinde tüm parklarda yenileme, bakım ve onarım çalışması yapıyor. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Uğur Mumcu Parkını baştan aşağı yenilediklerini, tüm parklarda çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Uzun yıllardır Bahçelievler Mahallesi sakinlerine hizmet veren parkın birçok alanının deforme olması ve vatandaşların parkın yenilenmesini talep etmeleri üzerine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş harekete geçti.3 dönümlük alanda bulunan parkta baştan aşağı yenileme çalışması başlatıldı. Parkı içerisinde yıpranmış ve kullanım ömrünü tamamlamış alanlar temizlenerek yeni bir projelendirme çalışması yapıldı.

Uğur Mumcu’ya yakışır bir kimliğe kavuşturulan parkta yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Ben geçen yıl mahalle sakinlerine bir söz vermiştim. Mali tablomuzda istediğimiz ivmeyi yakaladığımız zaman ilçemizde bulunan ilçe sakinlerimizin hoşça vakit geçireceği park ve oyunlarını yenileceğiz diye, sözümüzde de duruyoruz. Parklarımızı bir bir yeniliyoruz. Artık Bahçelievler Mahallemiz’de bulunan Uğur Mumcu’yu şanına yakışır şekilde anacağız. Rahmetli Uğur Mumcu’nun katledilişinin 28. yılında hala o üzüntüyü içimizde yaşıyoruz. Adını verildiği parkımızı yenilerken doğal yapısı ve yeşiline hiçbir zarar vermeden içersinde bulunan Samsun Şehitleri Anıtını da başta aşağı yeniledik. Yeni modern pergolalı oturma gruplarıyla farklılığını hissettirecek, özellikle yaz döneminde çiçekler açtığında, göreceksiniz burası gençlerin cazibe merkezi haline gelecek” diye konuştu.

Resim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz