İLKADIM FEN İŞLERİNDEN KONFORLU ULAŞIM İÇİN SICAK ASFALT ATAĞI

BAŞKAN DEMİRTAŞ,BİZE EMANET EDİLEN HER KURUŞU AYNI ANLAYIŞLA  HALKIN HİZMETİNE SUNUYORUZ

İlkadım Belediyesi, Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte İlkadım’ın birçok noktasında sıcak asfalt serim çalışmalarını hızlandırdı.Başkan Demirtaş, Bugün asfalt döktük, birkaç ay sonra bu asfalt sökülürse olmaz. Hem Belediyenin yani halkın parasını boşa harcamış oluruz hem de vatandaşımızı mağdur etmiş oluruz. Onun için asfalt çalışmalarını programlı şekilde yapıyoruz” dedi.

İlkadım Belediyesi Fen İşleri ekipleri, gerek kent merkez ilçe ve ana arterlerde asfalt serim çalışmalarını gerçekleştiriyor. İlkadım’da yaşayan vatandaşların daha rahat ve konforlu yolculuk yapmaları amacıyla havaların da asfaltlamaya müsait olmasıyla merkez ve ilçelerde adeta asfalt atağı başlatan İlkadım Belediyesi planlanan program dâhilinde alt ve üst yapısı tamamlanan ve asfaltı deforme olan yolların asfalt yenileme işlemlerine devam ediyor. Kazımkarabekir Mahallesi’nde yağan yağışlar sonrası vatandaşları isyan ettiren Nuri Cedit Caddesi’nden başlanarak tren yolu boyunca uzanan yol sıcak asfaltla buluşturuldu. Nuri Cedit Sokağının tamamını sıcak asfaltla buluşturan İlkadım ekipleri esnaf ve vatandaşlardan tam not aldı.

Modernize edilmiş araçlarımızla Fen İşleri Müdürlüğü’nün şantiyesini güçlendirdiklerini vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Bize emanet edilen her kuruşu aynı anlayış doğrultusunda halkın hizmetine sunmaya devam edeceğiz.61mahallemizde yaşayan tüm insanımızın gündelik yaşamını kolaylaştırmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Belirlenen bir program dâhilinde ivedilikle yapılması gereken yerlerde asfaltlama çalışması yapıyoruz. Biz asfaltlamada yapboz gibi bir sistem oluşmasını istemiyoruz. Bugün asfalt döktük, birkaç ay sonra bu asfalt sökülürse olmaz. Hem Belediyenin yani halkın parasını boşa harcamış oluruz hem de vatandaşımızı mağdur etmiş oluruz. Onun için asfalt çalışmalarını programlı şekilde yapıyoruz. Bir sokakta altyapı çalışmaları tamamlanmışsa asfaltını tamamlıyoruz. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi ihtiyaç duyulan tüm güzergâhlarda asfaltlama çalışması için seferber ettik. Çalışmalarımız ara vermeksizin devam edecek” dedi.

Resim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz