İLKADIM HALK OYUNLARI EKİBİ ŞAMPİYONLUK YOLUNDA

 

BAŞKAN DEMİRTAŞ GENÇLERİMİZİN KOŞULSUZ HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

İlkadım Belediyesi Halk Oyunları ekibi, Bayburt’ta yapılacak olan Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na katılmak üzere yola çıktı. Kafile Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nden İlkadım Belediye Başkan Yardımcıları Şerif Mırık, Yaşar Kutbay ve aileleri tarafından yolcu edildi.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na 15-17 Kasım 2022 tarihleri arasında Bayburt ilinde gerçekleştirilecek. Şampiyona Geleneksel Düzenlemeli ve Geleneksel Düzenlemesiz dal olmak üzere iki kategoride yapılacak. Tüm hazırlıklarını tamamlayan İlkadım Belediyesi Halk oyunları ekibini Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nden İlkadım Belediye Başkan Yardımcıları Şerif Mırık, Yaşar Kutbay ve aileleri tarafından yolcu edildi.

“Gençlerimizi koşulsuz seviyoruz”

Geleceğimiz olan çocuklarımızı koşulsuz seviyoruz. Onların her zaman yanlarındayız” diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,“Folklor, bizi biz yapan, duygularımızı, düşüncelerimizi, kültürümüzü, sosyal hayatımızı yansıtan önemli bir dal. Pandemiye rağmen çok çalışarak başarı gösteren sevgili gençlerimizi alkışlıyorum. Bu tür aktiviteler, çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimi ve sosyalleşmeleri açısından önemli. Çocuklarımızın başarmaları ve sonuç almaları da önemli. Onların yüzleri güldükçe bizler de mutlu oluyor ve gurur duyuyoruz. Tüm çocuklarımıza, gençlerimize başarılar diliyorum. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız” dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz